certifikat a plasty
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
MatkoSpeed
certifikat a plasty
Caute Oplaci
Mam na vsetkych taku malu prosbu. Stala sa mi vec nemila a to taka, ze miestny policajti mi odkazali ze ked ma pri najblizsej prilezitosti stopnu, tak mi okamzite zhabu tech. preukaz. Cely kamen urazu je ten, ze moja Vectra na trochu vacsie prahy, predny a zadny naraznik. Aj ked som toho nazoru, ze ten predny je original Sport Edition. Ale s nimi sa nevyhadam.
Neviete mi niekto poradit ako mam osetrit tento problem? Urcite mate skusenosti aj s takymito vecami. Diki
Mam na vsetkych taku malu prosbu. Stala sa mi vec nemila a to taka, ze miestny policajti mi odkazali ze ked ma pri najblizsej prilezitosti stopnu, tak mi okamzite zhabu tech. preukaz. Cely kamen urazu je ten, ze moja Vectra na trochu vacsie prahy, predny a zadny naraznik. Aj ked som toho nazoru, ze ten predny je original Sport Edition. Ale s nimi sa nevyhadam.
Neviete mi niekto poradit ako mam osetrit tento problem? Urcite mate skusenosti aj s takymito vecami. Diki
-
wlassto
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Legálne sa to spraviť už nedá. Teraz keď kupuješ nejaký spojler, alebo mračítko, tak odporúča sa kúpiť originál za nekresťanské peniaze, ako napr.: Rieger, Mattig. Tí ti pošlu spolu so spojlerom aj Tüv certifikát, ktorý v najhoršom prípade zoberieš, na preklad, a s tým pôjdeš na políciu zapísať daný spojler do technického preukazu.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

A skoro som zabudól:
Policajt Ti môže zadržať EČ a technický preukaz len pri zásahu do konštrukcie vozidla. A spojler neni konštrukcia vozidla.
Policajt Ti môže zadržať EČ a technický preukaz len pri zásahu do konštrukcie vozidla. A spojler neni konštrukcia vozidla.
Jožo

Jožo

-
MatkoSpeed
Nazdar Fast.
V podstate to nie je nic neobvyklé a okaté, nič netrčí. Nič nie je robene doma na kolene. Predný nárazník je Irmscher a prahy a zadný tuším Rieger, lenže auto bolo robené vo Švajčiarsku a nejak sa pozabudlo dotiahnuť tieto veci. Kolesá na leto 17" Barracuda a struny Avix su zapísane ale problem je len v týchto plastoch.
V podstate to nie je nic neobvyklé a okaté, nič netrčí. Nič nie je robene doma na kolene. Predný nárazník je Irmscher a prahy a zadný tuším Rieger, lenže auto bolo robené vo Švajčiarsku a nejak sa pozabudlo dotiahnuť tieto veci. Kolesá na leto 17" Barracuda a struny Avix su zapísane ale problem je len v týchto plastoch.
-
MatkoSpeed
-
wlassto
-
MatkoSpeed
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Žiadna časť auta nesmie byť nižšie ako tých 11cm. Samotné pružiny ti to asi neznížili pod túto úroveň, ale plasty. Ako to zlegalizovať, však neviem.MatkoSpeed napísal:caf Macil
Ono je to dost nizke, nejak do 10cm, ale to je tymi strunami. No tie mam zapisane. Trapi ma len co s tymi plastami ktore su trnom v ociach. Potrebujem nejake riesenie :?
-
Jakub-ko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
mozes tam mat co chces len na vsetko musis mat certifikat aj mracitka aj masku aj kolesa aj vyfukwlassto napísal:fúúúú ha, no to som zvedavý, čo ti na to ľudia napíšu, ma to zaujíma, pretože dnes ti nesmie trčať športový výfuk zo zadného nárazníka, ani kolesa z blatnikov, nesmieš mať mračitka, škrupiny a bla bla bla a tiež sa toho bojím, že ma raz stopnu a neviem čo urobím :?
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
-
MatkoSpeed
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

U nás v Komárne kamoš má tuning obchod. Opýtam sa ho v pondelok.MatkoSpeed napísal:A nemas skusenosti s nejakym predajcom aby som zbytocne netapal? Skusil by som sa potom spojit
Jožo

Jožo

-
MatkoSpeed
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

Nazdar!
Volal som kamošovy, a povedal my, že od 15.2. vyšiel nejaký zákon, a ešte sa musí poinformovať na Okresnom úrade, že či on ako predávajúci môže na nich dať certifikát /na laminátové/, lebo k plastom, aké sú od Riegera, a pod. priložia certifikáty výrobcovia.
Budem mu stále vyvolávať, lebo raz príde rad aj na bratovu Astričku. Budem Ťa a Vás informovať tu o dianiach.
Volal som kamošovy, a povedal my, že od 15.2. vyšiel nejaký zákon, a ešte sa musí poinformovať na Okresnom úrade, že či on ako predávajúci môže na nich dať certifikát /na laminátové/, lebo k plastom, aké sú od Riegera, a pod. priložia certifikáty výrobcovia.
Budem mu stále vyvolávať, lebo raz príde rad aj na bratovu Astričku. Budem Ťa a Vás informovať tu o dianiach.
Jožo

Jožo