V sobotu som si isiel do obchodu a stretol som anglicana co nevedel ako sa jazdi po kruhovom objazde a takto to skoncilo
Peugeot mam ako nahradu, celkom dobre auto 1.6 turbo 110 koni
ajaaj. to nam je luto :disgusted: . a ako sa to vyriesilo?
..keď som bol malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu.. VeBe 1.6i X16SZR ´96 55kW/75HP :pirate:
Mazda 626 GE 2.5i V6 24V GT KL 123kW/168HP EX
VeBe 2.0i 16V X20XEV ´98 100kW/136HP EX
Riesia to poistovne, auto je uz v oprave, mam tam aj znameho tak som ho bol hned aj pozriet nech mi dozrie na auto aby to neodflakli, ved viete aky su anglicania, no a uz len cakat
1. Uplne ina farba na prednom blatniku
Medzera nesedi
Dalsia medzera
Ochranny pasik krivy jak ... a odlepuje sa
Rozdielny odtien farby
Zas farba
Predny disk je novy bocny dolny plast je novy a zadny elektron je opraveny.
Dnes som volal poistovni ze som maximalne nespokojny tak hned volali generalnemu manazerovy, ktory hned volal spatne mne a auto zajtra nesiem spat.
Ta farba je original? Lebo uz len na pohlad posobi nekvalitnejsie, respektive je to streknute ako pred domom na parkovisku. To nemaju box?
Robil to autorizak, ci nejaky iny servis?
Komo napísal:Ta farba je original? Lebo uz len na pohlad posobi nekvalitnejsie, respektive je to streknute ako pred domom na parkovisku. To nemaju box?
Robil to autorizak, ci nejaky iny servis?
Presne toto iste som sa chcel opytat aj ja, ci to opravoval Opel servis alebo niekto iny ?
Páni v UK sa bude rozčuľovať len 7% nespokojných zájazínkov. Tí ostatní sú na rovnakej úrovni ako dané servisy či prevádzkovatelia služieb... To znamená, že keď na modré auto dáte červený blatník a servisák povie že to je OK, tak zákazník to tak aj berie... Prvú chybu urobili, že použili len číslo farby z karosérie, no zabudli použiť aj patričný vzorkovník s viacerými odtieňmi tejto farby... Podľa tvojich fotiek sa mi nezdali porušené úchyty blatníka, to znamená, že ti ho tam len tak bez centrovania capli... A lak je maximálne nedobrúsený a nedoleštený (toto asi bije do očí najviac)... Z fotiek je zrejmé, že tam chýba aj dostrek... Skratka - maximálne odfláknutá robota... A osobne si myslím, že ti to lepšie neurobia, pretože to vedieť nebudú...
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998 ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998 ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Robil to Natonalwide ktory sa specializuje na opravu aut cez poistovnu, ked som volal insurance company tak mi povedali ze im musia dat este jednu sancu na napravu a ked to nebude ani potom ok tak to mozem dat inde, co v mojom pripade bude vauxhall garaz hned vedla.
Teraz vecer prisli dvaja typci pozeraju na auto a pytaju sa ze co je zle. Tak som im to vsetko vymenoval a jeden z nich ze farba je v poriadku a ze blatnik neni original preto nesedi a ine bludy ze som tam mal na dverach nejake skrabance ktore neboli sposobene nehodou ale ze ich dali urobit lebo som poznal sraca co tam predtym u nich robil. No proste parodia, snazil sa ma presvedcit asi ze som farboslepi. Nakoniec si to vsetko spisal a auto zobrali spat tak som zvedavy co stym urobia.