a v papieroch mám uvedené 7,9L/100km a keďže ako uvažujem, tak uvažujem, asi to testovali v rovnakých podmienkach ako na benzíne a bez dlhých prestojov s naštartovaným motorom, mestskú prevádzku v kopcovitom teréne a s klimou, takže keby som šiel akokoľvek naložený, tak mám odchýlku MAX cca 8-10% od toho, čo uvádza TP. keď to porovnám s hociktorým predávaným vozidlom, tak percentuálne nie som na tom zle s tou odchýlkou. ale ako hovorím, dá sa aj s plným autom prejsť za 8L/100km LPG a keď si natankujem v TN, tak nič iné ako úsmev na tvári mi neostáva.
a 8L na 1,5 tonové auto, v ktorom sedia 4 dospelí ľudia, ich batožina a ovieva ich klimatizácia, tak ciao. Nepotrebujem downsizing, ani váhu dole. Ja som spokojný s mojim pohľadným tučkom a mám v <> čo si kto myslí

takže tie skoky, ktoré zažívajú kamoši na TDI, že stačí naložiť ľudí a batožinu a zrazu magická spotreba mizne ďaleko v oblakoch, nemusím riešiť.
možno je to spôsobené tým, že viem predvídať a častokrát mi váha sa pomôže dogúľať ďalej a že stačí človek, ktorý toto nerobí a ide to vyššie.
takže ti prajem veľa radosti z tvojich vozidiel