kofi napísal:A co poviete na letne Continental Conti EcoContact 3 a zimne Pirelli W 190 Sottozero. Je to dobra volba?
pozri sem
http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=te ... bdobi=moto
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
kofi napísal:A co poviete na letne Continental Conti EcoContact 3 a zimne Pirelli W 190 Sottozero. Je to dobra volba?
TSteinar napísal:a co tak Dunlop SPORT 8000? 17" a vyska vzorku 4mm, bude sa dat na tom este jazdit?
TSteinar napísal:a co tak Dunlop SPORT 8000? 17" a vyska vzorku 4mm, bude sa dat na tom este jazdit?
Kat napísal:TSteinar napísal:a co tak Dunlop SPORT 8000? 17" a vyska vzorku 4mm, bude sa dat na tom este jazdit?
taku slabu vzorku by som urcite uz na novu sezonu neobuval...
podla mna vhodna uz len na dojazd tejto sezony
TSteinar napísal:vsak myslel som na disky 17" a pneu ako som pisal vyssie 215/40. asi budu pri tom dost trpiet napravy, vsak?
//ci nepisal som rozmer pneumatik? tak asi nie, ospravedlnujem sa. cize DUNLOP SPORT 8000 215/40
TSteinar napísal:najazdim tak 2 tisic mesacne. oni su uz obute na diskoch, co idem kupovat, tak som chcel vediet kolko by mi mohli este vydrzat. snad aj cez zimu, neplanujem zatial prezuvat na zimne.
TSteinar napísal:poviem ti to tak, ostanu mi aj 15"-stky disky, ale nemam v plane kupovat ziadne zimne. ide o to, ze cim dalej, tym byva zima kratsia a na par dni snehu sa mi neoplati kupovat zimne. samozrejme s tym autom neplanujem v tom obdobi ziadne dlhe cesty a na zvezenie zo sidliska do mesta mi postacia aj letne.
ale diky za rady.