pozri semkofi napísal:A co poviete na letne Continental Conti EcoContact 3 a zimne Pirelli W 190 Sottozero. Je to dobra volba?
http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=te ... bdobi=moto
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

pozri semkofi napísal:A co poviete na letne Continental Conti EcoContact 3 a zimne Pirelli W 190 Sottozero. Je to dobra volba?

taku slabu vzorku by som urcite uz na novu sezonu neobuval...TSteinar napísal:a co tak Dunlop SPORT 8000? 17" a vyska vzorku 4mm, bude sa dat na tom este jazdit?

kukni na toto, na cene by sme sa dohodli:TSteinar napísal:a co tak Dunlop SPORT 8000? 17" a vyska vzorku 4mm, bude sa dat na tom este jazdit?
zalezi na tom, ze kolko najazdi za sezonu a kolko ma penazi na rozhadzovanie.Kat napísal:taku slabu vzorku by som urcite uz na novu sezonu neobuval...TSteinar napísal:a co tak Dunlop SPORT 8000? 17" a vyska vzorku 4mm, bude sa dat na tom este jazdit?
podla mna vhodna uz len na dojazd tejto sezony :roll:
podla mna tym budu skor trpiet pasazieri a neskor aj vodic.TSteinar napísal:vsak myslel som na disky 17" a pneu ako som pisal vyssie 215/40. asi budu pri tom dost trpiet napravy, vsak?
//ci nepisal som rozmer pneumatik? tak asi nie, ospravedlnujem sa. cize DUNLOP SPORT 8000 215/40

ak su uz obute na diskoch co kupujes tak nie je co riesit samozrejme sa daju este pouzitTSteinar napísal:najazdim tak 2 tisic mesacne. oni su uz obute na diskoch, co idem kupovat, tak som chcel vediet kolko by mi mohli este vydrzat. snad aj cez zimu, neplanujem zatial prezuvat na zimne.

no je to tvoja volbaTSteinar napísal:poviem ti to tak, ostanu mi aj 15"-stky disky, ale nemam v plane kupovat ziadne zimne. ide o to, ze cim dalej, tym byva zima kratsia a na par dni snehu sa mi neoplati kupovat zimne. samozrejme s tym autom neplanujem v tom obdobi ziadne dlhe cesty a na zvezenie zo sidliska do mesta mi postacia aj letne.
ale diky za rady.