Ja som o tom presvedčený.dulo napísal:Myslím, že Opel ponúka v rovnakej cene vyššiu výbavu, kvalita je minimálne porovnateľná
Astra H Caravan 1,9 CDTi-kúpa
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

-
azmodan
Ja neviem pani, ale VW group je najlepsia automobilova skupina z viacerych dovodov a to je :
1. neodskriepitelna kvalita
2.zastresuje 4 silne znacky a technika v nich je rovnaka len sa prebera napriklad novy seat ma techniku predposlednej A4 atd.
3.Skoda je sice taky lacak , ale 1.9tdi od VW je povedal by som naj motor na svete ked sa vezme rozmanitost vykonu, pomer spotreba/vykon a 1.9cdti sa nan nechyta minimalne nie spolahlivostou...
4.Lacne ND a na starsie auta sa daju zohnat aj v druhovyrobe a napriklad BMW ktora je sama o sebe jeden koncern ma ovela drahsie ND
5.Velky vyber aut na trhu
Jedina nevyhoda VW je ze sa kradnu...A posledna vec, ze VW este zle auto nevyrobil
2.zastresuje 4 silne znacky a technika v nich je rovnaka len sa prebera napriklad novy seat ma techniku predposlednej A4 atd.
3.Skoda je sice taky lacak , ale 1.9tdi od VW je povedal by som naj motor na svete ked sa vezme rozmanitost vykonu, pomer spotreba/vykon a 1.9cdti sa nan nechyta minimalne nie spolahlivostou...
4.Lacne ND a na starsie auta sa daju zohnat aj v druhovyrobe a napriklad BMW ktora je sama o sebe jeden koncern ma ovela drahsie ND
5.Velky vyber aut na trhu
Jedina nevyhoda VW je ze sa kradnu...A posledna vec, ze VW este zle auto nevyrobil
-
azmodan
Mna zaujima kvalita, iny budem modelom auta pripadne vybavou
Nevravim, ze opel je zly no kupujem si to naj za dane peniaze
ked som kupoval auto tak sa mi zdala naj astra cabrio(iba moja konkretna ponuka)... nabuduce to mozno bude saab , alebo bmw mne je fuk len nech je to spolahlive a bezpecne
inak z tej Tvojej corsy beriem elektrony, brzdy a vzduchovy filter
inak z tej Tvojej corsy beriem elektrony, brzdy a vzduchovy filter
- Stanley224
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
musím ti troška oponovať,ale kvalita tam je samozrejme,len ako ktorý model.napr.predchádzajúce passaty moc kvalitné neboliazmodan napísal:Ja neviem pani, ale VW group je najlepsia automobilova skupina z viacerych dovodov a to je :
čo sa týka motora,tak si myslím,že najlepší ma toyota tie ich D4D motory sú proste špička
cena dielov je porovnatelná s ostatnými značkami.jasne že to neplatí u favorita a felicie.tam sú tie diely zadarmo skoro
Mazda 6 Wagon 2.0 MZR-CD
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

-
azmodan
Problem je ten ,ze VW ti nezhrdzavie a omega ano...
TDi PD je super motor osobne by som si ho prial.
A neviem ktory passat bol nekvalitny
toyota ma nezaujima uz z principu lebo to nie je nemec (ked uz nemci robili auta tak japonci vynasli koleso
), ale pochybujem ze nejake d4d je lepsie ako 1.9tdi
ale spat k 1.9cdti
TDi PD je super motor osobne by som si ho prial.
A neviem ktory passat bol nekvalitny
toyota ma nezaujima uz z principu lebo to nie je nemec (ked uz nemci robili auta tak japonci vynasli koleso
ale spat k 1.9cdti