ak je ten isty typ tak nic, inak ho zdrbu jak sirotu (ale len v pripade, ze si to niekto vsimne, alebo by bol dovod to skumat)turbo astra napísal:aj tak je jedno aky motor tam mas ved agregat sa berie ako suciastka tak co ti mozu
astra turbo Z20LET papa viac oleja nez benzinu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
iurai
-
jasan21
no pozri neviem ci by bol dovod to nejako napadnut....
ani na policii to zapisovat teoreticky nemusim lebo pri prepise auta sa uz cislo agregatu nepise......ak by mi nato prisli na STK tak pokuta a technicak...je to vsetko v teoretickej urovni...a co sa tyka montaze agregatu...pozeral som trosku na rovnake kubatury a nemyslim si zeby bol problem to namontovat len trvalo by to trochu
a tie brzdy na tom aute by to nezvladli maju co robit uz teraz
ani na policii to zapisovat teoreticky nemusim lebo pri prepise auta sa uz cislo agregatu nepise......ak by mi nato prisli na STK tak pokuta a technicak...je to vsetko v teoretickej urovni...a co sa tyka montaze agregatu...pozeral som trosku na rovnake kubatury a nemyslim si zeby bol problem to namontovat len trvalo by to trochu
-
iurai
alebo niekedy v dalekej buducnosti kontrola originality a rozobratie auta na ND.jasan21 napísal:no pozri neviem ci by bol dovod to nejako napadnut....
alebo poistovak sa na to pozrie. niekedy mam pocit, ze poistovaci su ti, co sa technike rozumeju najviac :-(