Osram Night Breaker
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
tak záleží od toho, ako ich budeš použivať. či aj ako denne svietenie, ako často ich budeš zapaľovať/zhasínať . a pokiaľ sú žiarovky ozaj 12V/55W tak sa paraboly nemôžu odpaliť žiarovkami.
idem objednať tie xenony, nech to šlak trafí. aspoň vyskúšam čo to robí a pri najhoršom vymením paraboly
idem objednať tie xenony, nech to šlak trafí. aspoň vyskúšam čo to robí a pri najhoršom vymením paraboly
Naposledy upravil/-a fabre v 08 Máj 2011, 14:47, upravené celkom 1 krát.
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
ja som moje NB plus kupil hned ako zacali vyrabat prve kusy tusim to bolo koncom minuleho roka ak dobre pametam zatial ich mam este sa nevypalila ani jedna ale nahradne uz mam kupene.mariaan1 napísal:ja by som sa rad spytal kolko vydržia tie nove nght breaker plus -pišu že dlhsie ako stare ale nikto nepovedal o kolko ,tak ako obyčajne halogeny alebo long life? a čo tie xenony s klasickou H7 uchytenim tie vydržia ako dlho ?-nezničim svetla s nimy?
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
iurai
ale znicis. vsak nejako musis vyrobit otvory na kabelaz. potom ti tade pojde spina a vlhkost dnumariaan1 napísal:ja by som sa rad spytal kolko vydržia tie nove nght breaker plus -pišu že dlhsie ako stare ale nikto nepovedal o kolko ,tak ako obyčajne halogeny alebo long life? a čo tie xenony s klasickou H7 uchytenim tie vydržia ako dlho ?-nezničim svetla s nimy?
spravidla cim lepsie svetlo svieti, tym menej hodin to vydrzi.
kto kuka na korunky, nech kupi Longlife. mne vydrzal tusim 3 roky
a absolutny nezmysel je svietit NB+ a spol. za dna, co je 80% prevadzky.
-
iurai
H7 HID je potvora, co sa uchyti do drziatku pre H7 ziarovku. a potom do nej nejako musis dovliect zvonka kable od trafa. takze svetlo dokatujes.f_fabregas4 napísal:juraj mal zase chvíľku, ktroej nerozumie nikto![]()
ale ináč, šak keď kúpiš žiarovky na H7 55W/12V, tak sa im nič nemôže staťovšem, ak ich nepocapkáš rukami prip. nezavrieš dekel zo zadu paraboly.
tomu zvysku o NB+ ste tiez nerozumeli ?
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
tak uz aj my mame tie night breaker-y ci co to je
chceli sme co vydrzia dlhsie, predtym sme kupili osramy ale nejake co len dlhsie vydrzia
a tieto night breaker vraj svietia lepsie a aj dlhsie vydrzia ... myslite ze kombinacia vyssej svietivosti a dlhsej zivostnosti je pravda?
aj tak sa budu len vozit v aute ako nahradne takze asi vydrzia dlhsie
edit: a auto ma automaticke svietenie
chceli sme co vydrzia dlhsie, predtym sme kupili osramy ale nejake co len dlhsie vydrzia
a tieto night breaker vraj svietia lepsie a aj dlhsie vydrzia ... myslite ze kombinacia vyssej svietivosti a dlhsej zivostnosti je pravda?
aj tak sa budu len vozit v aute ako nahradne takze asi vydrzia dlhsie
edit: a auto ma automaticke svietenie
- kimino
- Strieborný užívateľ

tak my sme to kupovali do zasoby, kedze idu do chorvatska tak nech maju .... maju 2 sady ziaroviek osram, ultra life (ak sa to tak vola) a night breaker, a parkovacky halogenky ... lebo tie H7 sa casto vypaluju
zase rozmyslam ze asi bude blbo vyzerat jedna ziarovka obycajna osramka s dlhsou zivotnostou a druha nb s vyssou svietivostou
teraz sa z tych nb nepototo zeby som to hned siel zalozit
ved so ziarovkou to mas ako s rozkom nie? tiez si natres a jes po jednom a nenatries a nezozeres ich vsetky naraz
tak naco menit ked su dobre?
mna len zaujalo to co hovoril, ze dlhsie vydrzi a lepsie svieti ze ci sa to da skombinovat toto
ci ma s tym niekto skusenosti
edit: ak je to pravda ze vydrzia dlhsie tak to sa oplati rovno tie kupit pretoze cenovo su na tom rovnako myslim
zase rozmyslam ze asi bude blbo vyzerat jedna ziarovka obycajna osramka s dlhsou zivotnostou a druha nb s vyssou svietivostou
teraz sa z tych nb nepototo zeby som to hned siel zalozit
ved so ziarovkou to mas ako s rozkom nie? tiez si natres a jes po jednom a nenatries a nezozeres ich vsetky naraz
mna len zaujalo to co hovoril, ze dlhsie vydrzi a lepsie svieti ze ci sa to da skombinovat toto
ci ma s tym niekto skusenosti
edit: ak je to pravda ze vydrzia dlhsie tak to sa oplati rovno tie kupit pretoze cenovo su na tom rovnako myslim
- kimino
- Strieborný užívateľ

presne ako si to ty teraz napisal .... tie bodky tam nie su len tak zo srandybukelo napísal:prosim vas, vysvetlite mi niekto pojem parkovacky halogenky .. a este asi aj H7 zaroven?kimino napísal:a parkovacky halogenky ... lebo tie H7 sa casto vypaluju
edit: ale v pohode, vdaka za rady, ako vzdy som sa sem nic nedozvedel 8)