uz len s tymi foteckami sem :!:
GULÁŠOVICA 2008 22.11.2008 Maninská Tiesňava
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
lukess
ahoj vsetci co sme sa zucastnili na gulasovici!Musim povedat ze akcia bola fakt super a myslim si a urcite niesom sam ze prebehla v perfektnej nalade sak niektorew fotecky to naznacuju a riadne sme sa zabavili!diki vsetkym ktory fakt dosli a som rad ze som spoznal novych super ludi vas lukess a bibula

-
OPELPBPB
Ahoj
na začiatok ďakujem.
Ale nezabudol som tu je to
HYMNA GULÁŠOVICE
http://www.youtube.com/watch?v=rKtdkBuP ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GNNlbuSh ... re=related :twisted:
na začiatok ďakujem.
Ale nezabudol som tu je to
HYMNA GULÁŠOVICE
-
wolf117
-
lukess
-
OPELPBPB
Ahoj
tak asi na začiatok a úplne jednoducho. To čo sme chceli a chceme sme dosiahli. Stretli sme sa Bleskom trafený na jednom mieste. Tí čo prišli - neľutujú, tí čo nemohli - škoda, tí čo sa len vyhovárajú a sú členmi len tak - nech im treba a nevedia o čo prišli. Na základe s členmi a nečlenmi sme sa dohodli, že danú akciu budeme opakovať cca 4 krát ročne / Jar, Leto, Jeseň, Zima /.
Bolo super
tak asi na začiatok a úplne jednoducho. To čo sme chceli a chceme sme dosiahli. Stretli sme sa Bleskom trafený na jednom mieste. Tí čo prišli - neľutujú, tí čo nemohli - škoda, tí čo sa len vyhovárajú a sú členmi len tak - nech im treba a nevedia o čo prišli. Na základe s členmi a nečlenmi sme sa dohodli, že danú akciu budeme opakovať cca 4 krát ročne / Jar, Leto, Jeseň, Zima /.
Bolo super
-
Grave Digger
Pekne.Aj s Turistikou,alebo len odpočinok?No viacerý vraveli že najbližšie bude okolie Košíc.Uvidíme koľký sa zídeme.OPELPBPB napísal:Ahoj
Bolo super
-
OPELPBPB
Máš pravduGrave Digger napísal:Pekne.Aj s Turistikou,alebo len odpočinok?No viacerý vraveli že najbližšie bude okolie Košíc.Uvidíme koľký sa zídeme.OPELPBPB napísal:Ahoj
Bolo super
-
lukess
-
azmodan
-
Roso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja sa pripájam,bolo tam fakt super.Ja som tam bol dokonca na dvoch mašinách
Priznám sa že ja som tiež jedol guláš s mrkvou prví krát ale bol super!!!!Zišla sa tam super partia
chausj dúfam že ten okruh platí!!!
Priznám sa že ja som tiež jedol guláš s mrkvou prví krát ale bol super!!!!Zišla sa tam super partia
chausj dúfam že ten okruh platí!!!
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
a preco by sme sa nemohli stretavat 4 krat rocne, ked sa spolu vieme super zabavit?azmodan napísal:ja som len zvedavy ako dlho vas bude bavit organizovat 4x rocne stretka![]()
kazdopadne drzim palce
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP