Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
ahoj vsetci co sme sa zucastnili na gulasovici!Musim povedat ze akcia bola fakt super a myslim si a urcite niesom sam ze prebehla v perfektnej nalade sak niektorew fotecky to naznacuju a riadne sme sa zabavili!diki vsetkym ktory fakt dosli a som rad ze som spoznal novych super ludi vas lukess a bibula
no musim povedat ze som jedol prvi krat v zivote gulas s mrkvov ale bol dobry kazdy dal do neho svoje znalosti a to dalo jeho chuti jedinecnost fotky sem dam hned oko pridem na to ako a akcia bola super az na nejakych clenou ktory slubili a neprisli ale nevadi prisli o vela
Dakujem za priležitosť byť s tak skvelou partiou aku sme tam vytvorili Naozaj pekne prežity vikend. Vdaka takym dobrym akciam sa ma už nezbavite a budem sa snažit chodiť na všetky
P.S.: ked som od Vás odišiel urobil som si vylet po ceste domov do Tatier a na Spišsky hrad
Ahoj
tak asi na začiatok a úplne jednoducho. To čo sme chceli a chceme sme dosiahli. Stretli sme sa Bleskom trafený na jednom mieste. Tí čo prišli - neľutujú, tí čo nemohli - škoda, tí čo sa len vyhovárajú a sú členmi len tak - nech im treba a nevedia o čo prišli. Na základe s členmi a nečlenmi sme sa dohodli, že danú akciu budeme opakovať cca 4 krát ročne / Jar, Leto, Jeseň, Zima /.
OPELPBPB napísal:Ahoj
tak asi na začiatok a úplne jednoducho. To čo sme chceli a chceme sme dosiahli. Stretli sme sa Bleskom trafený na jednom mieste. Tí čo prišli - neľutujú, tí čo nemohli - škoda, tí čo sa len vyhovárajú a sú členmi len tak - nech im treba a nevedia o čo prišli. Na základe s členmi a nečlenmi sme sa dohodli, že danú akciu budeme opakovať cca 4 krát ročne / Jar, Leto, Jeseň, Zima /.
Bolo super
Pekne.Aj s Turistikou,alebo len odpočinok?No viacerý vraveli že najbližšie bude okolie Košíc.Uvidíme koľký sa zídeme.
OPELPBPB napísal:Ahoj
Bolo super
Pekne.Aj s Turistikou,alebo len odpočinok?No viacerý vraveli že najbližšie bude okolie Košíc.Uvidíme koľký sa zídeme.
Máš pravdu Wolf vybavuje chatu niekde v okolí Košic tak sa uvidí?
ano presne tak len im dajte ale nie naozaj kto bol urcite nelutuje a do kosic sa tesim alebo uz nech je to kde chce hlavne aby sme sa zisli no neee cago
Aj ja sa pripájam,bolo tam fakt super.Ja som tam bol dokonca na dvoch mašinách
Priznám sa že ja som tiež jedol guláš s mrkvou prví krát ale bol super!!!!Zišla sa tam super partia
chausj dúfam že ten okruh platí!!!
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex http://www.roso.salem.sk/