FM transmitter
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- stoner
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Okt 2008, 22:55
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no kupil som si to aj ja nakolko som nechcel menit origo radio co nepodporuje mp3ky. bol som milo prekvapeny ale asi preto ze som od toho neocakaval vobec nic. myslel som ze to bude hrat ako ked vam vypadnu basy a hraju len vysky, tiez som myslel ze to bude vyzerat hrozne v tom zapalovaci takze som bol aj pripraveny to vyskusat a hned zajbt do kosa. mam taky ten mp4kovy co ma farebny display a viem si obzerat aj obrazky a videa :roll: co nikdy asi nevyuzijem. vyzera to v pohode a aj to postacujuco hra na take to bezne pocuvanie v aute (niesom typ co da hudbu na maximum, dole okna a ruku von z auta ) urcite ze ked si chcem daky album vychutnat tak si radsej spravim alebo kupim CD ale fm transmitter podla mna ucel splnil. spokojnost
vectra C 1.8i 16v 2006
vectra B 2.0 16v Dti 1997
vectra B 2.0 16v Dti 1997
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
- Auto: Astra F
urcite svoj vyznam ma...pokial si spokojny tak mas vyrieseny problem:-)))stoner napísal:no kupil som si to aj ja nakolko som nechcel menit origo radio co nepodporuje mp3ky. bol som milo prekvapeny ale asi preto ze som od toho neocakaval vobec nic. myslel som ze to bude hrat ako ked vam vypadnu basy a hraju len vysky, tiez som myslel ze to bude vyzerat hrozne v tom zapalovaci takze som bol aj pripraveny to vyskusat a hned zajbt do kosa. mam taky ten mp4kovy co ma farebny display a viem si obzerat aj obrazky a videa :roll: co nikdy asi nevyuzijem. vyzera to v pohode a aj to postacujuco hra na take to bezne pocuvanie v aute (niesom typ co da hudbu na maximum, dole okna a ruku von z auta ) urcite ze ked si chcem daky album vychutnat tak si radsej spravim alebo kupim CD ale fm transmitter podla mna ucel splnil. spokojnost
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
- ivan HRDINA
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Sep 2007, 20:25
- otravaga
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11
- Auto: Vectra C
asi tak, ja som kupil nedavno v tescu transmiter za 10€, (funguje bez problemov, ide aj na usb aj sd) a cestoval som zo zapadneho na stredne slovensko a musel som zmenit frekvenciu, lebo sa mi to uz rusilo s nejakym radiom. ale ked beham len napr. po zapadnom slovensku tak s tym neni problem. staci najst vhodnu frekv.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Okt 2011, 21:06
Re: FM transmitter
Dobry deň prosim o radu mam radio ncdr 1100 a kupil som knemu FM transmiter ,problem je vtom že naladim rovnake frekvencie ide to ale len chviľku a radio stale hľada frekvencie.Ako to uložiť do pameťe ,ja som to uložil ako normalnu stanicu.
auto mam opel zafira A 2,2 dti 2004
- otravaga
- Strieborný užívateľ
ja mam sice ncdc 2013 ale postupoval som rovnako ako ty. naladis frekvenciu na transmitery, vyhladas na radiu a podrzanim cisla ulozis. mozno transmiter vysiela slaby signal a preto chce radio hladat novy, silnejsi. skus sa napr. s telefonom naladit na transmiter v dobe, ked uz radio zacne hladat. zistis aspon ci ti transmiter este nieco vysiela alebo to je v radiu. ostatne stanice na radiu ti zrejme funguju, kedze nepises, ze s tym mas problem. mam na mysli normalne funradio a pod.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Okt 2011, 21:06
ostatne stanice idu normalne bez problemov,skušal som to v druhom aute tam to funguje bez problemov a netej istej frekvencji,tak teras nevjem čo stim.
auto mam opel zafira A 2,2 dti 2004
- otravaga
- Strieborný užívateľ
mna tiez nic nenapada. mozno akurat nieco co v tvojom aute rusi signal toho transmitera. nejaky "spotrebic" co sa ti zapne a zacne to rusit. v inom aute to nie je alebo to nerusi, tak transmiter funguje. to je jedina vec co ma napadla, mozno to je aj kravina lebo potom by to malo rusit aj ostatne frekvencie. skus teda este zapnut len zapalovanie, motor nezapinaj, a pozri ako dlho ti to vydrzi vtedy. do elektroniky auta sa moc nevyznam ale zda sa mi, ze spotrebice (ventilator) sa zapinaju az po nastartovani.