rezonátor namiesto katalyzátora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Tak to asi preto ti dava lambda normalne hodnoty, bo sa nachadza pred katalyzatorom.
Iba u novsich aut su dve lambdy jedna pred kat a druha za nim.
Aj ja na Astre mam iba tu pred Katom.
Iba u novsich aut su dve lambdy jedna pred kat a druha za nim.
Aj ja na Astre mam iba tu pred Katom.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Dec 2008, 15:23
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ak mas lamdu pret katalizatorom tak nanu nema ziaden vplivKomo napísal:ja mam vyhnity katalyzator, a emisnou som nepresiel. Pritom lambda dava normalne hodnoty aj spotreba je normalnaRin-Tin-Tin napísal:katalizator tam neni uz tak 3 roky uz to preslo jednou emisnou cisto len bezneho a teraz pred 2-3mesiacmi STK a teraz pred ani nie mesiacom emisnou a to tam mam len koncovy tlmic a rulu no stoji to par koruniek dovacku niekomu ale prejdes boze ludia sa boja ci prejdu v dnesnej dobe prejdes aj s bicyklom ked povies ze to ces mat ako auto
Opel Omega B 2.5TD
Opel Omega A 2.0i Diamant - ex
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

no ako pozri mne to duni uplne super lubi sa to mojmu mechanikovy mne kamaratom frajerke len moja mama nadava ked dojdem vnoci domov :-D... s policajtami som problem este nemal lebo koncovy tlmic mam s certifikatom ulter sport... rezonator idem teraz objednat asi za 20min dufajuc ze to upravy tah auta a nie zvuk lebo na rôznych forach tvrdily ze rezonator im zlepsil tah a ze vyhadzat vsetko je blbost lebo auto pojde horsie no treba oskusat a potom mi povies tvoju skusenost ale kedze ty mas 1,6 a ja 2,0 tak si myslim ze ti to nebude hucat moc kedze moje je pohodemisso101 napísal:no dneska o druhej to idem robiť, mám atmosfericky motor, som zvedavy ako to bude dunieť, ak veľmi tak ajja budem nuteny kupiť rezonator, jedno ma štve na oploch poniektorých tie veľké stredne tlmiče, a ked ma človek auto znižene tak ho všade dokonale chytá
Opel Omega B 2.5TD
- misso101
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
- Auto: Astra G
no ako pozri mne to duni uplne super lubi sa to mojmu mechanikovy mne kamaratom frajerke len moja mama nadava ked dojdem vnoci domov :-D... s policajtami som problem este nemal lebo koncovy tlmic mam s certifikatom ulter sport... rezonator idem teraz objednat asi za 20min dufajuc ze to upravy tah auta a nie zvuk lebo na rôznych forach tvrdily ze rezonator im zlepsil tah a ze vyhadzat vsetko je blbost lebo auto pojde horsie no treba oskusat a potom mi povies tvoju skusenost ale kedze ty mas 1,6 a ja 2,0 tak si myslim ze ti to nebude hucat moc kedze moje je pohode
inac okolo ZM nechodievas? ze by sme zvuky porovnaly
[/quote]
vieš čo niekedy môžem spraviť nejaku jazdu tam ak vyda, tak ptm sa tu môžme dohodnúť, nooo aj moja maminka kusok huči domna že to zbytočne bude, ale račej budem počuvať hučanie motoru ako jej reči že všetko je zbytočne
vieš čo niekedy môžem spraviť nejaku jazdu tam ak vyda, tak ptm sa tu môžme dohodnúť, nooo aj moja maminka kusok huči domna že to zbytočne bude, ale račej budem počuvať hučanie motoru ako jej reči že všetko je zbytočne
Astra G 2,0 16V Turbo
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

ehm ja som to hovoril ze je to pecka :-D a auto nejde horsie? nenehaj sa oklamat zvukom lebo niekto nadobuda falosny dojem ked huci auto ze ide lepsie tak vazne si to porovnaj ako ide oproti tomu jak predtymmisso101 napísal:chalani no mám to spravene, je tam len 50 mm rura a koncovy Raid HP tlmič, zvuk je super, nenormálne sa mi to páči a nehuči to moc do 3500 otačok dobry, od 3500 do 5000 huci a ptm vyššie nie
Opel Omega B 2.5TD
- misso101
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
- Auto: Astra G
vieš čo som prekvapeny, ked som pretym šiel v dvojke 4O a zošlapil som plyn tak pomaly naberalo rychlosť, tak ako keby ho dusilo, a teraz pekne potiahne hned, takže spokojny som, a ani mama mi nič nepovedala na zvuk :twisted:Rin-Tin-Tin napísal:ehm ja som to hovoril ze je to pecka :-D a auto nejde horsie? nenehaj sa oklamat zvukom lebo niekto nadobuda falosny dojem ked huci auto ze ide lepsie tak vazne si to porovnaj ako ide oproti tomu jak predtymmisso101 napísal:chalani no mám to spravene, je tam len 50 mm rura a koncovy Raid HP tlmič, zvuk je super, nenormálne sa mi to páči a nehuči to moc do 3500 otačok dobry, od 3500 do 5000 huci a ptm vyššie nie
Astra G 2,0 16V Turbo