rezonátor namiesto katalyzátora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
rezonátor namiesto katalyzátora
ludkovia poradte mi. aký máte vy názor na výmenu katalyzátora za rezonátor...má to nejaký vplyv na zvuk a nedaj boh na výkon???
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
- spidy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
- Auto: Nemám auto
Re: rezonátor namiesto katalyzátora
vykon mozno zvuk urcite ale kvoly tomu by som motor nenicil ten kat tammas k niecomutaky69 napísal:ludkovia poradte mi. aký máte vy názor na výmenu katalyzátora za rezonátor...má to nejaký vplyv na zvuk a nedaj boh na výkon???
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
no jo počuj zajtra ti budem volať bo potrebujem dačo s laminátom vyriešiť....bo minulý týžden som ti volal a nič...spidy napísal:vykon mozno zvuk urcite ale kvoly tomu by som motor nenicil ten kat tammas k niecomutaky69 napísal:ludkovia poradte mi. aký máte vy názor na výmenu katalyzátora za rezonátor...má to nejaký vplyv na zvuk a nedaj boh na výkon???
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
´taky69 napísal:no jo počuj zajtra ti budem volať bo potrebujem dačo s laminátom vyriešiť....bo minulý týžden som ti volal a nič...spidy napísal:vykon mozno zvuk urcite ale kvoly tomu by som motor nenicil ten kat tammas k niecomutaky69 napísal:ludkovia poradte mi. aký máte vy názor na výmenu katalyzátora za rezonátor...má to nejaký vplyv na zvuk a nedaj boh na výkon???
rezonator miesto katu ??? to daj radsej von kat a nedavaj tam nic
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
take iste naslaedky jak ked kat vymenis za rezonator neviem ci tam mas lambda sondu ak nie tak to mas v pohode ak jednu pred katom tiez v pohode ale ak za katom tak ti bude svietit kontrolka motorataky69 napísal:myslíš a čo by to malo potom za následky??,resp. čo by to potom spravilo??
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
Grave Digger
- spidy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
- Auto: Nemám auto
no neviem ale niesom isty ci som mal neaky ten nepriaty hovor od teba ale ved zavolaj alebo napis co presne potrebujestaky69 napísal:no jo počuj zajtra ti budem volať bo potrebujem dačo s laminátom vyriešiť....bo minulý týžden som ti volal a nič...spidy napísal:vykon mozno zvuk urcite ale kvoly tomu by som motor nenicil ten kat tammas k niecomutaky69 napísal:ludkovia poradte mi. aký máte vy názor na výmenu katalyzátora za rezonátor...má to nejaký vplyv na zvuk a nedaj boh na výkon???
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Dec 2008, 15:23
ja osobne som vyhodil katalizator a stredovy tlmic a na konci mam sportovy vyfuk UlterSport zvuk to ma riadny ale pokial nedupes napodlahu a do vysokych otacok tak primerany som moc psokojny a ked tomu *nadávka* aj to zhuci hmm a to mam 2L motormisso101 napísal:a viete čoo, ja som rozmýšlal nad tým že dám von kat, a str. tlmič, a nechám len zadný tlmič(športovy) ale kamaráti mechanici mi povedali že to bude kričať veľmi, tak tam dám rezonator, aký máte nato názor??
Opel Omega B 2.5TD
Opel Omega A 2.0i Diamant - ex
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

na radu mechanika som si kupil kurenarsku rulu priemeru vyfukoveho potrubia tu sme odrezaly na taku dlzku kolko sme vyrezaly stredovy tlmic a navarylysme to tam najame to iste s katalizatorom ako zo zvukom som strasne pokojny len teraz mam dilemu ze som asi posral protitlaky tak idem kupit rezonator len neviem ci mi rezonator v tomto pomôze lebo vela ludi povie ze ano dalsi ze nie dalsi povie zeje to na vykon dalsi ze na zvuk dalsi ze reklamny tah a je to nanic tak ja uz neviem som zufaly chvilu som mal myslienku dat na s5 original vyfuk ale oten zvuk nemienim prist takze jedine domontujem rezonator niekam medzi motor a koncovy tlmicFLOG napísal:Rin-tin-tin...
a ked si vyhodil stredovy tlmic cim si ho nahradil ? len si si doma vyzvaral trubku ? alebo su na to nejake normalne diely? potrebujem to spravit na zafire ....
Opel Omega B 2.5TD
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

katalizator tam neni uz tak 3 roky uz to preslo jednou emisnou cisto len bezneho a teraz pred 2-3mesiacmi STK a teraz pred ani nie mesiacom emisnou a to tam mam len koncovy tlmic a rulu no stoji to par koruniek dovacku niekomu ale prejdes boze ludia sa boja ci prejdu v dnesnej dobe prejdes aj s bicyklom ked povies ze to ces mat ako auto 
Opel Omega B 2.5TD
- Rin-Tin-Tin
- Strieborný užívateľ

mas atmosfericky alebo turbo motor? lebo na atmosferickom ti treba nehat aj protitlaky to je to co som ja pokazil asi a neviem zohnat niekoho co by mi poradil vysvetlil naucil ma a vyznal sa lebo kazdy hovori daco ine ale ja zajtra asi objednam rezonator zozenu mi v obchode de kupujem setko za nejakych 32€
Opel Omega B 2.5TD
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
ja mam vyhnity katalyzator, a emisnou som nepresiel. Pritom lambda dava normalne hodnoty aj spotreba je normalnaRin-Tin-Tin napísal:katalizator tam neni uz tak 3 roky uz to preslo jednou emisnou cisto len bezneho a teraz pred 2-3mesiacmi STK a teraz pred ani nie mesiacom emisnou a to tam mam len koncovy tlmic a rulu no stoji to par koruniek dovacku niekomu ale prejdes boze ludia sa boja ci prejdu v dnesnej dobe prejdes aj s bicyklom ked povies ze to ces mat ako auto
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -