sekania a trhania počas akcelerácie

Moderátori: franticek6, buci_vectra

Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

správna dedukcia jupaza1 :up:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
pepe001
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 10 Aug 2010, 19:50
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa pepe001 »

O.k, dík, inak som z Lozorna, tak to skúsim na diagnostike.
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 28 Jan 2013, 22:22

Príspevok od používateľa carda7 »

no ja mam podobny problem--za studena podskakuje motor siel na tri a potom na dva valce po automatickom prepnuti na lpg tiez trocha poskakuje motor/vraj dve sviecky boli povolene mozno falosny vzduch/ tiez mam benzin/lpg , motor 1,8 i sport 103 kw 1,8 xer --teraz som menil sviecky za original z opla,dnes som nabijal bateriu a tiez mam v plane pozriet sitko paliva vraj nemam palivovy filter a este vymenim filtre na lpg systeme no a uvidime ako sa motor bude chovat ked je zohriaty tak je to v pohode kontrolky nesvietili no teraz mi svieti ten kohutik ktory mi svietil aj davnejsie a bol vymazany pristrojom-vyfukovy system kde po diagnostike mi povedal mechanik ze je to lambda sonda ktora sa napaja k vyfuku ale ze to nie je az taky podstatny problem ,takze neviem ci niekto by vedel poradit
Josef
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 13 Nov 2013, 22:12
Auto: Zafira A

Re: sekania a trhania počas akcelerácie

Príspevok od používateľa Josef »

Zdravím páni, je to už od vtedy doba ale ako ste to poriešili s tým šklbaním auta, čo tomu bolo? Mám podobný problém na Zafire 1,8 rv 2000, lenže mne šklbne ked sa zohreje a rozsvieti sa kontrolka emisí. Na diagnostike , ze vraj EGR aj som ho prestreknul decarbo no nepomohlo asi len výmena.
carda7
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 28 Jan 2013, 22:22

Re: sekania a trhania počas akcelerácie

Príspevok od používateľa carda7 »

[quote="Josef"]Zdravím páni, je to už od vtedy doba ale ako ste to poriešili s tým šklbaním auta, čo tomu bolo? Mám podobný problém na Zafire 1,8 rv 2000, lenže mne šklbne ked sa zohreje a rozsvieti sa kontrolka emisí. Na diagnostike , ze vraj EGR aj som ho prestreknul decarbo no nepomohlo asi len výmena.[/quote

problem ze bol v neskorej vymene--DYZ STRIKOV NA PLYN,,,aspon tak mi bolo povedane,takze som musel spravit 2000 km na benzin--aby sa spravila -BENZINOVA MAPA,tym ze tie dyzy som nemenil po 40 tis kilometroch ako sa ma ,co som ani nevedel nikde v manuali to nebolo napisane,tak sa menili az o 6 tisic km viac,co rozhadzalo benzinovu mapu,po prejdeni tych km na benzin som uz potom fungoval naplyn v pohode,,a dal so si namontovat este FLASHLUBE --na chladenie ventilov -pri jazdeni na plyn .lebo ten je suchy a nechladi ventily ako benzin,a to len ten mechanicky.co je len na podtlak,,tak zatial tolko,tiez som predtym vsetko mozne rozoberal,katalyzator,menil sviecky,po tomto probleme som mal rozobraty motor-lebo treti valec -nesiel ako mal,ale to nemuselo mat nicspolocne s neskorou vymenou dyz,,
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - MOTOR/PREVODOVKA"