Vectra C - vyhrev sedadiel dorabka
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Tak chalani, konecne sa mi vyhrev sedaciek podarilo dat "dokopy".
Na ebay som kupil originalne vypinace, vyhrevne decky na internete, plosak do RJ mi urobil Troodon, za co mu patri moja vdaka, kable sme natahovali s kolegom, elektrikarom z prace a je to hotove, funkcne.
Akurat by som pripomenul, k tomu linku, co je vo vlakne na nemecke forum - je tam vela veci, bez ktorych by som sa asi nepohol, ale niektore veci sme museli robit trosku inak.
Na ebay som kupil originalne vypinace, vyhrevne decky na internete, plosak do RJ mi urobil Troodon, za co mu patri moja vdaka, kable sme natahovali s kolegom, elektrikarom z prace a je to hotove, funkcne.
Akurat by som pripomenul, k tomu linku, co je vo vlakne na nemecke forum - je tam vela veci, bez ktorych by som sa asi nepohol, ale niektore veci sme museli robit trosku inak.
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
-
iurai
velmi hodnotny link Spohrelt, skoda ze som ho vtedy vo februari prehliadolSpohrelt napísal:Nasiel som na nejakom nemeckom fore navod ako presne taku to variantu dorobit - originalne vypinace + neoriginalne decky.
http://www.cschirp.de/sitzheizung.html
Ale myslim, ze decky boli od vyroby s vypinacmi dvojstupnovymi, nie som elektrikar, tak neviem posudit narocnost takejto dorabky.
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Kurna...vybrat sedacku ale bude asi problem IGOR, ze by som ti ju doniesol, aby si sa nato pozrel.......Je tam srob uz chyteny.... :?
A ked by sa podarilo spolujazdcovu opravit, tak aj soferovu pozret, aby tam ten regulator fungoval.....Ked tak by sme dali tie tvoje krabicky...
A ked by sa podarilo spolujazdcovu opravit, tak aj soferovu pozret, aby tam ten regulator fungoval.....Ked tak by sme dali tie tvoje krabicky...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov