zmena podsvietenia prístrojovky a budíkov na kúrenie
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
macil: ved sa nerozculuj nikto ti neberie ze si nebrusil
, no pokial nie je nik znas elekrikar tak ber ohlad na to ze asi sa do toho nik nebudepústat
xaviersa: myslit tie smd???? ak ano tak by som urcite zobral dnes som bol v jednom velkosklade v NZ a mali aj take ake som chcel no zase nie cervene ze s tymi nedisponuju skladom ale iba na objednavku...... toto je ako sen zohnat cervene
napis mi xaviersa ss kolko by si chcel za nu a nejak sa dohodneme
xaviersa: myslit tie smd???? ak ano tak by som urcite zobral dnes som bol v jednom velkosklade v NZ a mali aj take ake som chcel no zase nie cervene ze s tymi nedisponuju skladom ale iba na objednavku...... toto je ako sen zohnat cervene
napis mi xaviersa ss kolko by si chcel za nu a nejak sa dohodneme
plus plus korea :D
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Tu máte LED od výmyslu sveta - http://www.gme.sk/sk/elektronicke-souca ... 11054.html
- johny13761
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 14 Máj 2009, 14:53
- Auto: Astra G
-
pepo26
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Aug 2008, 09:20
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim pani
chcel by som si vymenit ziarovky v opel astra F, na narodky som dostal od priatelky plazmu s invertorom, ale potrebujem este vyriesit podsvietenie rucicky a tachometra - cast kde su kilometre, docital som sa tu ze su na to idealne LED ziarovky, existuju take ktore budu pasovat namiesto ziarovky do povodnej obimky, nakolko nemam technicke vzdelanie, som taky samouk, idal by bol nazov typ a aku svietivost to ma mat
dakujem
chcel by som si vymenit ziarovky v opel astra F, na narodky som dostal od priatelky plazmu s invertorom, ale potrebujem este vyriesit podsvietenie rucicky a tachometra - cast kde su kilometre, docital som sa tu ze su na to idealne LED ziarovky, existuju take ktore budu pasovat namiesto ziarovky do povodnej obimky, nakolko nemam technicke vzdelanie, som taky samouk, idal by bol nazov typ a aku svietivost to ma mat
dakujem
Opel Astra F 1.4
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
pepo26: poviem ti to takto na kazdu blbost uz existuje nahrada a aj za hocijaku ziarovku staci ked ju vyberies a zanesies do obchodu a povies chcem takuto len diodovu, ale svietivost si vyberies je to asi tak ze ked chces aby svietila silnejsie tak si vyberies taku co svieti AKO 2-3W nie su tolko watove ale nahradzaju svietivostou taku no tot cely tvoj problem.... keby sa ti nahodou nechcelo rozoberat preluskaj trosku forum a najdes presne aka tam ide mozno ze aj s foto tu niekde bude a usetris rozoberanie 
plus plus korea :D