Potrebujem "opraviť" hrdzu na prahu...na Corse som si to dával robiť u kamoša (a rovnako tak spravím ajteraz) ale tmel by som chcel kúpiť sám.
Ako je to najlepšie vybrúsiť?
Robili sme to "normálne" chalanisko mi to vybrúsil hrubo až po okraje jemne takto ako je na foto (ešte neofúkané kompresorom - preto je tam kopec bieleho prachu naokolo). V tom asi nejaké špeciálne postupy nebudú nie?

Ktorý tmel použiť?
Lebo pri vyhľadávaní v eshopoch, je naozaj viacero druhov. Neviem, ktorý si mám vybrať. Koľko by mal taký tmel tvrdnúť????
Vybrúsiť ho potom jemnučkým šmirglom, aby to čo najlepšie splývalo s ostatnými časťami auto a nijako to nevytŕčalo - aký šmirgel je na to približne vhodný? 2000 stačí na povrchové jemné došmyrglovanie?

Striekať idem sprejom...dám si namiešať ako minule 0,5L farbu + 0,5L lak....
Nastriekaľ som to jemne na niekoľkokrát pekne po zachnutí....všetko ok, bez zatečenia.
Ale po použití laku cca 2-3 vrstvy podľa toho ako mi to vychádzalo už si ani nepamätám To aj tak nebolo také lesklé ako ostatné časti. A videlo tam trošku tmavší fľak.

Dalo by sa to vylepšiť následným leštením nejakým????? Alebo mi namiešal trochu tmavšiu farbu ako mal? To sa asi jemným šmyrglom nerobí, ale tými pastami a tým prístrojom však?
Ak máte nejaké skúsenosti, prosím podeľte sa s nimi

Chcem to mať čo najlepšie (čo sa týka domácich podmienok)

Prípadne poraďte nejakého lakírnika v okolí ZA.