Skúsenosti typu: Majú vo zvyku, aj nemeckí ľudia zatajovať vady auta a podobne ? predsa je to len trochu štreka a neviem či bude mať čas aj môj kamoš (mechanik) tak, aby som sa tam neopláchol... Lebo ja sa vyznám do aut, tak minimálne
aj u nás je to zakázané a deje sa to všade. to neovplyvníš. ak je majiteľ idiot, tak pozakrýva hocičo, stočí km, aby to na prvý pohľad vyzeralo tutti frutti. a dovezieš si ešte väčší šrot, akoby si kúpil na slovensku nejakú hajtru.
i keď celkom nerozumiem, prečo chceš ísť kupovať do nemecka auto, keď máme tú registračnú daň. či si tu nenašiel nič normálne?
ja som kupoval vectru v nmesku a spokojnost bol aj kamarat bral audi 2.5TDi 132 kw urobil na nej uz 100 000km a stale jazdi. nedavno mi hovoril ze mu lne stupla spotreba ze nevie preco ale ze sluzi ako ma
nezabudaj na jednu vec ze v nemecku ovladaju autobazar turci a rusi....ak natrafis na nemca tak mas stastie veru :-)...s turkami sa da dobre jednat a znizit cena ale musis si auto dobre obzriet a potom zjednavat a argumentovat....
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
ja som mal 3 autá kúpené v Nemecku,so všetkými bola spokojnosť,aktuálne ešte mám astru h,šlape bez problémov.Predajcovia sú väčšinou turci a rusi a dá sa s nimi dohodnúť, ale tak ako u nás každý kto predáva chce čo najvyššiu cenu a kupujúci čo najnižšiu. Je to len na Tvojom rozhodnutí. Zafiru mám z Belgicka, a tiež fakčí bez problémov, všetko je aj otázka šťastia.
Opel Insignia S&S Dynamic AT8,r.v.2018
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi 121kw, r.v.2013 -ex
Opel Zafira 1,9 CDTi 88kw, r.v.2008 - ex
Opel Astra H caravan 1,7 CDTI 74kw,r.v.2005 - ex
kamarát sa venoval dovozu aut z Belgicka, vedel akú mám predstavu, ale vyberal som asi 2-3 mesiace, kontakt na belg.autobazare nemám
Opel Insignia S&S Dynamic AT8,r.v.2018
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi 121kw, r.v.2013 -ex
Opel Zafira 1,9 CDTi 88kw, r.v.2008 - ex
Opel Astra H caravan 1,7 CDTI 74kw,r.v.2005 - ex
Ja som si dal tiež doviesť auto z nemecka ešte keď nebola ta daň.Auto sa predavalo v bazare bol to nemec.Oklamal na tom ze je nova vodna pumpa a rozvody a menili sa len rozvody pumpa nie.Potom kolecka vacky co bolo uplne najhorsie :-( inak auto je ako nove nikde vo vnutry ani skrabanec to iste plati aj u kufry.
Zdravím chlapi.
Mám vybraného Opla v DE a potreboval by som ho doviezť. Pýtal som sa vo viacerých bazároch a firmách, ale všade dovezú len tak, že ja si dám požiadavku, oni vyberú zopár áut a ja si vyberiem. Lenže ja mám auto už vybrané a potrebujem ho len doviezť. Nepoznáte nejakú firmu alebo niekoho kto by mi to mohol doviezť? Dik
...::: Opel Omega B "Jubileum 100" 2.0 16V 136HP r.v. 1999 Jungle Green :::... ...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
Skus http://www.Tomcar.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mne doviezol Mitsubishi a na rozdiel od inych daval auta na mesacne prevozne znacky namiesto 5 dnovych, aby bolo na SK viac casu na kontroly a prihlasenie.