prijemny den prajem....
spod viecka kde sa nalieva olej mi unika olej ...nie je toho vela a blok motora a cerpadlo aspon nezhrdzavie, ale predsa...donedavna tam nebola ani kvapka a tak sa chcem spytat... na co by som sa mal zamerat...co by mohlo byt pricinou?
vdaka za kazdu radu...
...podla mňa je to iba netesnosť toho viečka , prípadne mohlo dôjsť ak malej deformácii dosadacej plochy , ale skôr by som to videl na to viečko, prípadne ak je tam tesnenie zospodu viečka tak to tesnenie
pred chvilkou som natrafil na opelrenbau na par clankov ohladom toho...ale pisali tam o benzinovych motoroch
odporucali tam bud pridat gumene tesnenie pod vicko, i to v jednom pripade pomohlo...co skusim, ale aj o precisteni hadice odvetrania veka ventilov
aj u x20dtl sa moze zaniest?
je to tato hadica? http://pokec.azet.sk/andrews_ke/fotoalb ... -438633206
tak hruba sa moze upchat?
všetko je možné , ak majú s tým takú skúsenosť , tak asi hej , ale píšeš , že ti tečie okolo viečka , tak si dosť neviem predstaviť čo s tým má tá hadica , ale nie som odborník, iba občasný uživateľ opla
ja mam motor x20xev a tieklo mi okolo viecka a aj okolo celeho vike ventilov. kupil som nove tesnenie a tieklo to stale... nakonec som zistil ze som mal presne hentu hadicu co ide do bloku motora natotalku zapchatu..som ju vycistil a nic mi teraz netece. to je iba moja osobna skusenost. skus ju vypucovat.ona sa lubi zaniest a v mojom pripade bola totalne upchata.
ked je ucpana vznikaju vacsie tlaky a tym padom to tesnenia nevidrzia
a ked ne tak ti iba prdlo tesnenie pod vieckom kedy si ho mal na posledy menene ?