Páni zdravím Vás
Nejako má tá moja Astra zas nepočúva. Včera ma zas nechala na dialnici. Počas jazdy som zacítil také trhanie motora a po chvíli ma to odstavilo. Nešla vôbec naštartovať. Stále točilo a nechcelo odpáliť. Po chvíli ked motor trošku ochladom nabehla a došiel som ako tak do cieľa. Chyba ECN 33529. Čiž mám zas zlý snímač kľukového hriadeľa - poteší veru. Otázka moja. Je možnosť že si to vymením sám alebo je treba ísť do servisu a kde vôbec sa to nachádza? Študoval som aj manuál jak na to ale konktrétne na to sa tam v priebehu tvorby manuálu nešlo. Dajte prosím nejaké rady. Dik
Ak servis tak priblížný čas trvania výmeny a orient. cena výmeny + diel
Galo
Snímač kľukového hriadeľa
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- galo333
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Júl 2009, 13:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Snímač kľukového hriadeľa
Astrička H 1.7 CDTI 2005 Z17DTL
Vectra 1.8 benzín 1998 - (našich)
Škoda 120 1984
Vectra 1.8 benzín 1998 - (našich)
Škoda 120 1984
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Máj 2007, 07:06
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Pozri pod starterom.
Ceny dielov:
Ceny dielov:
Kód: Vybrať všetko
http://www.elitecat.sk/OPEL+ASTRA+H+1.7+CDTI-VVFQ9Y2FyJlRUYWI9RmFsc2UmVmVoaWNsZUlEPTE3ODQ3JlZlaGljbGVUeXBlSUQ9MQ==Kód: Vybrať všetko
http://eshop.autoprima.sk/passenger_cars/17847/selectautoalarmy, denne svietenie, predaj, servis a kódovanie autokľúčov, oprava tacho,oprava a reset riadiacich jednotiek, immo, zmena podsvietenia, reaktivácia airbagov, programovanie a diagnostika automobilov, odkódovanie navigácii a autorádií, servis autoelektro, opravy CIM modulov.
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
-
Marek111111
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Sep 2009, 22:34
- Auto: GT
Re: Snímač kľukového hriadeľa
Zdravim, Startovanie za tepla bol problem, po vymene snimaca polohy klukoveho hriadela OK.
Astra H caravan 2005, 1,7 CDTI 74 KW