2 tonová dodávka s 66 kW motorom proti 1000 kilovej Tigre z pekla, ktorá má Cx0,28 a šialene točivý motor?
Zrýchlenie našich áut.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
Kajo chýba mi technické vybavenie ... jedine že by som si rátal jeda advadsať, dva a dvadsať tri a.... až do stovky
ale už sa nebudem nikde rozpisovať lebo ma zabanujú , že to tu všade len spamujem , jasné že sa na Tigru nechytám , ja potrebujem expertíka na robotu a nie aby mi chudáčik niekde zdochol pod rukami

ale už sa nebudem nikde rozpisovať lebo ma zabanujú , že to tu všade len spamujem , jasné že sa na Tigru nechytám , ja potrebujem expertíka na robotu a nie aby mi chudáčik niekde zdochol pod rukami
-
peteri.numelin
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
ďakujem macil, ako som už spomínal, v marci môže byť na týždeň Tvoja.
Aspoň sa mi trochu uvoľní miesto pred garážou.
Inak dnes som vozil môjho otca a aj jemu sa to auto páči, vravel, že mu to pripadá ako VW Scirocco, ktoré kedysi vlastnil, že je to podobne agilné, klasická technika, počuť motor...
Mne sa to auto tiež ohromne páči a mám chuť ho nepredať.
Tieto Ople 90. rokov sú skrátka super, áno, prizávam, inklinujem k nim.
Po Tigre možno raz budem mať Corsu B alebo Astru F, ktovie.
Ale k téme - pravda, na to, aby sme zistili vplyv sklonu vozovky na zrýchlenie by bolo treba viac meraní.
Ale je mi ľúto trápiť také pekné auto v takomto stave neustálym zrýchľovaním.
Aspoň sa mi trochu uvoľní miesto pred garážou.
Inak dnes som vozil môjho otca a aj jemu sa to auto páči, vravel, že mu to pripadá ako VW Scirocco, ktoré kedysi vlastnil, že je to podobne agilné, klasická technika, počuť motor...
Mne sa to auto tiež ohromne páči a mám chuť ho nepredať.
Tieto Ople 90. rokov sú skrátka super, áno, prizávam, inklinujem k nim.
Po Tigre možno raz budem mať Corsu B alebo Astru F, ktovie.
Ale k téme - pravda, na to, aby sme zistili vplyv sklonu vozovky na zrýchlenie by bolo treba viac meraní.
Ale je mi ľúto trápiť také pekné auto v takomto stave neustálym zrýchľovaním.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád