startovanie,otačky,turbo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
tulenko
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Júl 2008, 08:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
startovanie,otačky,turbo
zdravim vas
ja mam takyto problem.pri naštartovaní auta auto nemozem dostat do otacok a auto zhasne.toto sa opakuje aj zoparkrat za sebou az kym sa nechytne a pomaly zacinaju dvihat aj otacky.Turbo mi zapne az ked mi pomaly a ako keby na silu dvihnu otačky nad 2000.je to ako keby auto neslo na vsetky valce.bol som snim na diagnostiku,ale ziadnu chybu mi neukazalo,takze neviem coho sa mam chytnut.stava sa to iba pri studenom motore.po zohriati uz motor pracuje bez chyby.ani ziadna kontrolka mi nesignalizuje chybu.
dakujem za kazdu jednu radu
ja mam takyto problem.pri naštartovaní auta auto nemozem dostat do otacok a auto zhasne.toto sa opakuje aj zoparkrat za sebou az kym sa nechytne a pomaly zacinaju dvihat aj otacky.Turbo mi zapne az ked mi pomaly a ako keby na silu dvihnu otačky nad 2000.je to ako keby auto neslo na vsetky valce.bol som snim na diagnostiku,ale ziadnu chybu mi neukazalo,takze neviem coho sa mam chytnut.stava sa to iba pri studenom motore.po zohriati uz motor pracuje bez chyby.ani ziadna kontrolka mi nesignalizuje chybu.
dakujem za kazdu jednu radu
astra 1.9cdti 88kw
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 20:13
- Auto: Nemám auto
treba vycistit egr ventil pokial to nepomôze tak treba hladat dalej, turbo skontrolujes jednoducho budes pozerat na klapku turba(take tiahlo na telese turba) a nech niekto druhy nastartuje a pokial sa okamzite potiahne tak podtlaky mas ok ak nie tak chybu hladaj v podtlakoch(a pokial vyzeraju byt ok neznamena ze niesu derave) 
plus plus korea :D
-
tulenko
- Pravidelný užívateľ

EGR
Takže sa Vám chcem poďakovať.bolo to EGR-ko
ale chcem sa este podelit o jednu nemilu skusenost. auto som dal uz byvalemu "kamaratovi". vymenil mi EGR ko za nove, ktore ako som spominal,nefungovalo tak,ako by malo. zobral zan 200 eur.
nedalo mi to, tak som tuna hladal a nasiel navod ako rozobrat EGR ko,vycistil som ho, vcera vymenil za to svoje povodne a auto ide bez problemov.
takze vratim sa k byv. kamaratovi mechanikovi. to jeho EGRko vobec nebolo nove, bol to uz repas. zistil som to podla dierky,ktora bola na vrchu vyvrtana a zaslepena. takze neda sa uz nikomu verit :-)
ale chcem sa este podelit o jednu nemilu skusenost. auto som dal uz byvalemu "kamaratovi". vymenil mi EGR ko za nove, ktore ako som spominal,nefungovalo tak,ako by malo. zobral zan 200 eur.
nedalo mi to, tak som tuna hladal a nasiel navod ako rozobrat EGR ko,vycistil som ho, vcera vymenil za to svoje povodne a auto ide bez problemov.
takze vratim sa k byv. kamaratovi mechanikovi. to jeho EGRko vobec nebolo nove, bol to uz repas. zistil som to podla dierky,ktora bola na vrchu vyvrtana a zaslepena. takze neda sa uz nikomu verit :-)
astra 1.9cdti 88kw
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 18:22
- Auto: Astra H
... aj ja, v značkovom servise v nemenovanom meste
ešte pri prvej astre, s vážnou tvárou a tomu zodpovedajúcou hlasitosťou mi oznámili chybu EGR a cenu 15.000 Sk za nový. Do týždňa jedným známym opravené za 500 Sk.
ešte pri prvej astre, s vážnou tvárou a tomu zodpovedajúcou hlasitosťou mi oznámili chybu EGR a cenu 15.000 Sk za nový. Do týždňa jedným známym opravené za 500 Sk.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
-
xaviersa
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
okrem toho i nove EGR nie je zaruka, ze bude 100%. Mne nove EGR odislo po 12000km v BB cestou na dovolenku. Nebyt bukela a langdona, ktory poslal kontakt sa nepohnem i ked som mal diagnostiku no bez PC. Chlapom este raz vdaka i ked su to uz 2 roky. No vypadal matros , kovova stena EGR. A to jedna z origos znaciek 
A k takym kamosom uz len tiez gratulovat. Asi by ho mal uz obuchany o hlavu u mna.
A k takym kamosom uz len tiez gratulovat. Asi by ho mal uz obuchany o hlavu u mna.
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
-
tulenko
- Pravidelný užívateľ

EGR
tak ze za to moze predajca,od koho berie suciastky.ale mne to moze byt absolutne jedno.je pravda,videl som ako ten ventil doniesol v org. krabici, ale teraz priznal,ze je vidiet,ze nie je novy,ale repas.lenze co je v dnesnej dobe nemozne? nič. keby ten repas bol dobry,funkcny,tak by som to ani nevedel.myslel by som si ze tam mam novy, a spokojne by som sa vozil :-)
astra 1.9cdti 88kw