Osvetlenie pod radiacou pakou
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
moskech
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Feb 2013, 11:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Osvetlenie pod radiacou pakou
Potreboval by som poradit, mam astru sport tourer rok 2013 a viem ze na roku 2012 je podsvietena radiaca paka, neviete ako to mam zapnut alebo ci to vlastne ide zapnut?
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Skus odpovedat na otazku, ktoru som ti polozil. Je niekde zdroj svetla v aute, ktory ma svietit? Darmo hladas tlacitko, ak nema co ovladat.
Osobne si myslim, ze sa jedn o osvetlenie na spodnej casti spatneho zrkadla, a to sa dodava iba so "samostmievacim" vnutornym spatnym zrkadlom. Vies zrkadlo preklopit manualne, aby ta ako vodica neoslnovalo za tebou iduce auto?
Osobne si myslim, ze sa jedn o osvetlenie na spodnej casti spatneho zrkadla, a to sa dodava iba so "samostmievacim" vnutornym spatnym zrkadlom. Vies zrkadlo preklopit manualne, aby ta ako vodica neoslnovalo za tebou iduce auto?
- Respo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Aug 2009, 23:56
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
ja som si zatial podsvietenie radiacej páky na astre J všimol u každého modelu ( nevidel som ich tak vela ale tak každá to mala )
nakolko je to nové auto a málo kto o nom niečo vie tak choď do opla a povedz im že ti nesvieti podsvietenie radiacej páky ( viac nehovor ) a nech to opravia ... buď ti to opravia alebo ti povedia že tam nemá ani čo svietiť lebo ...
nakolko je to nové auto a málo kto o nom niečo vie tak choď do opla a povedz im že ti nesvieti podsvietenie radiacej páky ( viac nehovor ) a nech to opravia ... buď ti to opravia alebo ti povedia že tam nemá ani čo svietiť lebo ...
mám OPEL
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Podsvietenie pod radiacou pákou má každé J-čko. Zapína sa to samé a to aj pri otvorení dverí. Ak Ti to nesvieti, tak buď je odpojený konektor, alebo je to pokazené. Tu máš obrázok ako to vyzerá.

Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL