Spínačka
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
PETER+
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Sep 2011, 07:26
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Spínačka
Prosím vás ostáva mi vysieť klúčik v polohe III nevracia sa, ručne ho po naštartovaní vrátim spät do II ale nemám istoty že znovy nezapadne za jazdy asi je v spínačke nejaká pružinka vyskočená. Auto budem používať tak pol roka tak nechcem do toho moc investovať. Chcel by som to potiešiť tak že drôt zo spínačky na cievku štartra preruším a dám na tlačítko takže štartovať sa bude s pridržaním tlačítka a následným otočením klúča potom klúčik ručne vrátim do II. Niesom autoelektrikár tak neviem ktorý drôt prerušiť farbu alebo z ktorého čísla na spínačke ide na štartér. Na aute jazdím iba ja aj to len do roboty a naspäť a dlho ho už nebudem prevádzkovať. Prosím o radu resp. ako rozbehať spínačku bojím sa že keď jy otvorím vysype sa mi kopa perkov a som v koncoch. ďakujem
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
V prvom rade premaž samotný zámok. Buď WDčkom, alebo lepšie bielou vazelínkou v spraji, dostať ju aj v lepšej kľúčovej službe.
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
a ešte o aké auto sa jedná? investícia do spínacej skriňky cca 15 € je veľa? možno bude stačiť to ozaj len premazať 
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
danyn
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2010, 21:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ak je to ešte aktuálne. Na spínacej skrinke by mali byť čísla 30-hlavný prívod do spin. skrinky. 15resp.54-prívod na zapaľovanie. 50-prívod na štartér. Potrebuješ odpojiť kábel z č.50 zo spínacej skrinky a napojiť ho na tlačítko. Druhý kábel pripojiť ku káblu na č. 15 na spin. skrinke a na tlačítko. Štartovať bude iba pri zapnutí zapaľovania a stlačení tlačítka. Ak by si zapojil ten druhý kábel na č. 30 pri stlačení tlačítka by štartér točil aj bez zapnutého zapaľovania.PETER+ napísal:Premazať to berem ako samozrejmosť ale riešim ten horsí prípad keď ju nerozbehám, prosím radu ohladne tých káblov.
VB X20DTH