Vectra C - Hatchback vs GTS
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
jan122
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Jan 2013, 15:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vectra C - Hatchback vs GTS
Čau chlapi,
v decembri som kúpil VeCe. Keďže je to hatchback, bol som v tom, že je to zároveň GTS. Postupne však z následovného zisťujem, že to tak nie je. Nemá označenie GTS, nemá spodky nárazníkov a bočných prahov vo farbe karosérie a nemá trojramenný volant. Neviem, aký je tam podvozok. Teda, ak budem zháňať nejaké diely, mal by som hľadať všetko pod verziou sedan alebo je ešte niečo z GTS-ky? Dik!
Jano
v decembri som kúpil VeCe. Keďže je to hatchback, bol som v tom, že je to zároveň GTS. Postupne však z následovného zisťujem, že to tak nie je. Nemá označenie GTS, nemá spodky nárazníkov a bočných prahov vo farbe karosérie a nemá trojramenný volant. Neviem, aký je tam podvozok. Teda, ak budem zháňať nejaké diely, mal by som hľadať všetko pod verziou sedan alebo je ešte niečo z GTS-ky? Dik!
Jano
VeCe 1,8 Z18XE
ex-VeBe 2,0 X20XEV
ex-VeBe 2,0 X20XEV
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
no predavaju sa aj takzvane Hatchbacky/Liftbacky ktore nie su GTS
asi kvoli nejakym specifikam ineho trhu
najjednoduchsie ako rozpoznas ci mas GTS verziu, je v Opli podla VIN kodu - tam ti povedia, ci musis objednavat veci pre GTS alebo nie
pripadne ci je auto o cosi nizsie oproti sedanu, alebo ma vypinatelne ESP na stredovej konzole
asi kvoli nejakym specifikam ineho trhu
najjednoduchsie ako rozpoznas ci mas GTS verziu, je v Opli podla VIN kodu - tam ti povedia, ci musis objednavat veci pre GTS alebo nie
pripadne ci je auto o cosi nizsie oproti sedanu, alebo ma vypinatelne ESP na stredovej konzole
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Kontaktovať používateľa:
a ja som bol v tom, že GTSká sú také niečo ako R-line u VW....ale mám pocit, že až taký markantný rozdiel v "looku" karosérie nie je. Niektoré majú dve koncovky niektoré iba jednu...čo však, ako som si myslel, nie je vec GTS verzie ale práve motorizácie....
Je to také metúce
Nemajú náhodou GTS všetky, čierne reflektory vpredu? Obyčajné NIE GTS ich majú celé chrómové...to som si ešte všimol, ale či to platí vždy, to neviem. Takisto predný nárazník s takým výstupkom na boku skoro ako irmscher
či to sa už úplne pletiem?
Je to také metúce
Nemajú náhodou GTS všetky, čierne reflektory vpredu? Obyčajné NIE GTS ich majú celé chrómové...to som si ešte všimol, ale či to platí vždy, to neviem. Takisto predný nárazník s takým výstupkom na boku skoro ako irmscher
- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Bydlisko alt: Levoča
GTS ma zatmavené zadné svetlá, predné svetlá (čierne pozadie), je trochu nižšia, predný nárazník má zo sport verzie... atď.
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
viem ale videl som vectru rok 2003 hathback vyzerala presne ako GTS vzadu mala napis 2.0 DTi bola vyssia ako GTS a nemala vypinatelne ESP. no bol to vauxhall a kamaratov bratranec dosiel na nej na slovensko.
zaujala ma tak som sa opytal a vzadu mala svetla ako ja na sedane zlte smerovky vzadu.
u nas na SK som videl hathback iba ako verzia GTS v predface verzii.
poface uz boli aj aj
zaujala ma tak som sa opytal a vzadu mala svetla ako ja na sedane zlte smerovky vzadu.
u nas na SK som videl hathback iba ako verzia GTS v predface verzii.
poface uz boli aj aj
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- tomas.guru
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2012, 21:03
- jakobz
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 15:17
- Auto: Iná značka
Boli aj predfaceliftové verzie bez označenia GTS - tu je jeden inzerát, myslím že to je práve tá ktorú mal kamarát (ale predáva ju autobazár)
http://opel-vectra.autobazar.eu/19-cdti ... 72988.html
Tiež som si dovtedy myslel že všetky liftback-y sú GTS-ky, ale tamtá nemala žiadne označenie GTS, a má nárazníky a prahy ako bežné sedany. V porovnaní s mojou bola aj vyššie posadená - tak by som to tipol na podvozok z klasického sedanu (teda nie GTS).
Netvrdím to naisto ale myslím že tam by mali pasovať veci z bežnej verzie.
http://opel-vectra.autobazar.eu/19-cdti ... 72988.html
Tiež som si dovtedy myslel že všetky liftback-y sú GTS-ky, ale tamtá nemala žiadne označenie GTS, a má nárazníky a prahy ako bežné sedany. V porovnaní s mojou bola aj vyššie posadená - tak by som to tipol na podvozok z klasického sedanu (teda nie GTS).
Netvrdím to naisto ale myslím že tam by mali pasovať veci z bežnej verzie.
-
astradriver
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Mar 2008, 22:07