sikovny mechanik v NR?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- webz
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 22:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
sikovny mechanik v NR?
Zdravim vas,
nakolko moj znamy co mal v garazi jamu odisiel davnejsie do zahranicia, chcel by som sa spytat ci nepoznate nejakeho sikovneho a feroveho mechanika tu v NR, ziadny servis. Ide mi len o drobnosti ako vymenenie pal.filtra a skontrolovat olej.vanu nakolko som si zopar kvapiek vsimol.
Dakujem a cenim si vase rady
nakolko moj znamy co mal v garazi jamu odisiel davnejsie do zahranicia, chcel by som sa spytat ci nepoznate nejakeho sikovneho a feroveho mechanika tu v NR, ziadny servis. Ide mi len o drobnosti ako vymenenie pal.filtra a skontrolovat olej.vanu nakolko som si zopar kvapiek vsimol.
Dakujem a cenim si vase rady
- webz
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 22:52
Ahojte, prisiel som sem z dovodu ze uz asi rok mi auto stoji na dvore, nemam vobec cas sa tomu venovat, auto mi je luto predavat, tak reku ci tu nie je schopny mechanik, kt. by za rozumnu cenu sa tomu trosku povenoval, prestalo tam tlacit turbo inak ide normalne.
Langdon teba by som aj oslovil len si pisal ze nemas garaz, a toto by sa asi nedalo na dvore porobiť.
A jasne, najlepsie okolie NZ alebo NR.
Diky
Langdon teba by som aj oslovil len si pisal ze nemas garaz, a toto by sa asi nedalo na dvore porobiť.
Diky
- kadettc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Feb 2007, 16:11
- Auto: Vectra C
Cau. Ked mas calibru(vectru?) turbo,tak mi zavolaj a mozno ti pomozemwebz napísal:Ahojte, prisiel som sem z dovodu ze uz asi rok mi auto stoji na dvore, nemam vobec cas sa tomu venovat, auto mi je luto predavat, tak reku ci tu nie je schopny mechanik, kt. by za rozumnu cenu sa tomu trosku povenoval, prestalo tam tlacit turbo inak ide normalne.
Diky
0903 930 999
Naposledy upravil/-a kadettc v 01 Jan 2013, 21:56, upravené celkom 1 krát.
Astra F C20LET EDS ph.3(310ps)
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
-
mr.K
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Dec 2012, 11:11
To je dobrá otázka,že či si na to trúfam,ale ak by som teraz neprerábal dom tak by som si na to aj trúfol.Lebo ak natrafím na väčší problém tak by som aj vedel zohnať dobrovoľníka s kým by som sa do toho pustil.Lebo ja nie raz meriam niečo,ale aspoň 20 krát.Ja som toho názoru,že ak je človek technicky zdatný a zaujíma ho to tak raz všetko musí skúsiť.A najmä ja som blázon do áut.Veď ja ak ide okolo mňa super auto tak môžu v ňom sedieť nahé slečinky ja aj tak auto budem obzerať.