pridať do systému vodné čerpadlo a zapojiť min. spínacie hodiny,pri displeji GID a CID je to možné priamo naprogramovať cez Tech2Keysi napísal:Signum
Mam VeCe 1,9 CDTI, 110kw, 2006
mam tzv predhrievac-prihrievac, chcel by som mat s toho plnohodnotne nezavisle kurenie...ako na to???
Nezavisle kurenie
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
iurai
-
iurai
idu hodiny zapojit aj na originalny prihrievac s CAN Bus ovladanim ?Signum napísal:pridať do systému vodné čerpadlo a zapojiť min. spínacie hodiny,pri displeji GID a CID je to možné priamo naprogramovať cez Tech2Keysi napísal:Signum
Mam VeCe 1,9 CDTI, 110kw, 2006
mam tzv predhrievac-prihrievac, chcel by som mat s toho plnohodnotne nezavisle kurenie...ako na to???
- petanek192
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2009, 15:59
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
Keysi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Sep 2009, 19:53
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
iurai
vsimol, ale nedokazem to vhodne odfotit, myslel som, ze to urobim sam, ale nechcel som nieco dodrbat.... funguje ten predhrievac vyborne, ale tu v okoli MI mi do toho nikto nechce sahat, ze najlepsie cez opel servis...tak sa cudujem, ze Lexus dokazu urobit na nezavisle kurenie a opel nie
vsimol, ale nedokazem to vhodne odfotit, myslel som, ze to urobim sam, ale nechcel som nieco dodrbat.... funguje ten predhrievac vyborne, ale tu v okoli MI mi do toho nikto nechce sahat, ze najlepsie cez opel servis...tak sa cudujem, ze Lexus dokazu urobit na nezavisle kurenie a opel nie
Naposledy upravil/-a Keysi v 19 Jan 2013, 19:02, upravené celkom 1 krát.
Opel VECTRA C Caravan, r.v.2006 , 1,9 CDTI 110kw/150 HP
Opel VECTRA B, r.v.1996 , 1,6i 16V 74kw/101 HP
Opel VECTRA B, r.v.1996 , 1,6i 16V 74kw/101 HP
-
Signum
- Strieborný užívateľ

www.vykur.skKeysi napísal:Signum
mozes mi poradit co to stoji vodne cerpadlo a spinacie hod.? mam VeCe r.2006 aky tam mam displej???
www.ebay.de
www.motoallegro.pl
Mám Opel
-
Mayo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2007, 15:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Nezavisle kurenie - prihrievanie
Ahoj všetci.
Mám VeCe z podpisu a chcem sa opýtať, či je možné urobiť nejakým spôsobom prihrievanie. Resp. aby som bol presný, pravdepodobne tam to prihrievanie momentálne vôbec nie je (ak si správne pamätám, tak to bola doplnková výbava).
Nemuselo by to nutne fungovať ako nezávislé kúrenie, stačilo by mi, keby to po naštartovaní vedelo rýchlejšie zohrievať chladiaci okruh. Vedel by mi niekto povedať, či je to možné, prípadne ak áno, koľko by to tak mohlo stáť, poprípade kde to kúpiť (allegro aj ebay.de som pozeral, ale moc múdry z toho nie som - nezdá sa mi to moc prehľadné, nenašiel som)?
O Webasto a spol. momentálne nemám veľmi záujem, lebo dať za to aj s montážou 1000€+ nie je teraz pre mňa cesta.
Ďakujem.
Mám VeCe z podpisu a chcem sa opýtať, či je možné urobiť nejakým spôsobom prihrievanie. Resp. aby som bol presný, pravdepodobne tam to prihrievanie momentálne vôbec nie je (ak si správne pamätám, tak to bola doplnková výbava).
Nemuselo by to nutne fungovať ako nezávislé kúrenie, stačilo by mi, keby to po naštartovaní vedelo rýchlejšie zohrievať chladiaci okruh. Vedel by mi niekto povedať, či je to možné, prípadne ak áno, koľko by to tak mohlo stáť, poprípade kde to kúpiť (allegro aj ebay.de som pozeral, ale moc múdry z toho nie som - nezdá sa mi to moc prehľadné, nenašiel som)?
O Webasto a spol. momentálne nemám veľmi záujem, lebo dať za to aj s montážou 1000€+ nie je teraz pre mňa cesta.
Ďakujem.
Opel Vectra GTS, 2008, 1,9CDTI 110kw
-
iurai
-
Signum
- Strieborný užívateľ

prihrievač na Tvoje auto jestvuje iba Ebersprächer
Mám Opel