Par otazok na opel astra H
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- johny-KE
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 20:14
- Auto: Astra H
Par otazok na opel astra H
Dobrý podvečer.
Som tu nový a chcel by som sa poinformovať nejaké veci. Bol by som rad ak by mi niekto pomohol, a poradil. Dúfam že som sa zaradil do dobrej kategórie. Plánujem kúpu nového auta. Uvažujem na astrou H , 1,6 16V , alebo 1,7 CDTI. Nejake poznatky alebo na čo si mam davať pozor pri kúpe. A či nepoznáte niekoho z KE kto robí diagnostiku .
Ďakujem , Johny 8)
Som tu nový a chcel by som sa poinformovať nejaké veci. Bol by som rad ak by mi niekto pomohol, a poradil. Dúfam že som sa zaradil do dobrej kategórie. Plánujem kúpu nového auta. Uvažujem na astrou H , 1,6 16V , alebo 1,7 CDTI. Nejake poznatky alebo na čo si mam davať pozor pri kúpe. A či nepoznáte niekoho z KE kto robí diagnostiku .
Ďakujem , Johny 8)
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj. Doma máme obe. Mama jazdí na 1.6-tke ale nie 16V a švagor má 1.7CDTI. Po skúsenostiach čo sme mali s oboma autami, by som ja osobne bral Diesel Power 8)
Benzínové Háčko nám žerie olej (nabehané 150tisíc) cca 1 liter na 1500km. Neviem, jednoducho diesel má aj kotúče a výkon tomu nechýba, takže sa mi na tom chodí akosi lepšie.
Záleží však na kuse, ktorý budeš kupovať
Šťastnú ruku želám pri výbere
Benzínové Háčko nám žerie olej (nabehané 150tisíc) cca 1 liter na 1500km. Neviem, jednoducho diesel má aj kotúče a výkon tomu nechýba, takže sa mi na tom chodí akosi lepšie.
Záleží však na kuse, ktorý budeš kupovať
Šťastnú ruku želám pri výbere
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: Par otazok na opel astra H
Čo potrebuješ?johny-KE napísal:A či nepoznáte niekoho z KE kto robí diagnostiku .
Ďakujem , Johny 8)
- johny-KE
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 20:14
- Auto: Astra H
Zdravím vas , tak na koniec som kupil opel astra H 2008, 1,4 16V ,, chcem sa spytat zo zaciatku mi to nerobilo. Ale vsimol som si ze niekedy ked psojku zatlacim na doraz tak citim jak keby tam nieco puklo a potom sa pedal posunie este o par mm nizsie. Cim to je ? Neviem ci to ma nieco s tym spolocne lebo aj ked radim a snazim sa zaradit zo 4 do 5-tej rychlosti tak ide tazko niekedy musim viac krat zatlacit az tak to tam skoci, nerobilo to na zaciatku len dnes som si to vsimol . Budem rad za kazdu odpoved.
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
od stola - spojka - zrejme prítlačný tanier
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan