Ahoj viete mi niekto povedat odkial ide konektor do kompresora klimy na obrazku do toho bieleho konektora nejde mi klima a zystil som že mam utrhnutý ten drotik a ani neviem kde ho mám hladat odkial vychádza a že končí v kompresore!
Ďakujem
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
no poviem ti že ide tam taký biely dvoj koncovka a ked si lahnes pod auto tak by ti tam mal vysieť keď máš správne uložený kabel, ale pozri sa, či náhodou ho nemáš aj utrhnutí alebo niekde len založený,pojdem ti ho odfotiť a hodím ti to tu
Nechcem zakladať novú tému, tak to hodím sem.
Neviem prečo, ešte keď boli teplejšie dni mi prestala fungovať klíma. Je natlakovaná, kompresor je OK. Z toho usudzujem, že chyba bude v elektrike. Nemáte náhodou niekto el. schému klimatizácie, resp. kde ju môžem zohnať?
...::: Opel Omega B "Jubileum 100" 2.0 16V 136HP r.v. 1999 Jungle Green :::... ...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
...::: Opel Omega B "Jubileum 100" 2.0 16V 136HP r.v. 1999 Jungle Green :::... ...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
Skratovala im cievka v kompresore, tak musí isť celý preč (cievky už nerobia - oprava možná iba za sprosté peniaze).
Moja žiadosť o radu znie: Dá sa namiesto kompresora klímy v x30xe vtesnať kompresor aj z iného benzínu (či už Omega alebo Vectra)?
Hej hej, takú nejakú, ako v Aduse asi mali na mysli ako neoriginál kus. Dík za tip, aspoň si nabudúce budem môcť overiť reči aj ceny :-)
Len za cievku chceli "do 100 eur" a za jej repas v starom kompresore tiež. Aj keby som bral do úvahy tú cenu z netu (70E za cievku) stále je to viac ako dať za celý použitý kompresor pár fufňov.
Tvoj odkaz mi zodopovedal aj otázku kompatibility pre iné motory, takže ďakujem (už som zohnal náhradu z 2,5 litra).