Nevie mi niekto poradit??
stale ale ze stale sa mi kruti vrtula pri chladici musim odpajat baterku jak nejaky ciciak ....vdaka
este dodam poslo mi tesnenie pod hlavou a praskla aj nieaka hadicka ked odstavim auto tak vyteka voda s spolujazdovej strane moze to mat nieco spolocne?? ked mi vie niekto poradit vdaka ak nie tak liter benzinu a podpalim a natocim ma kameru a budem zaradany do kategorie LES DEBILES... :humping: :humping:
Vrtula"chladica"
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Rav3
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Sep 2012, 22:49
- Auto: Vectra C
Vrtula"chladica"
Vectra B 2.0DTI 109KW
-
danyn
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2010, 21:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Vrtula"chladica"
Ventilátor chladiča zapína pri teplote nad 95 stupňov a beží pokiaľ neschladí kvapalinu na určitú teplotu aj po vypnutí motora. Nevypnutie motorčeka ventilátora môže robiť aj zlepené relé ventilátora. Ak sa ti neprehrieva motor pre tesnenie pod hlavou. Prasknutie hadičky mohlo spôsobyť aj natlakovanie chlad. sústavy kôli tesneniu. Vymeniť tesnenie, opraviť hadičku a keď bude ventilátor zopnutý skúšať vyberať postupne relátka až zistíš ktoré to je a vymeniť ho.Rav3 napísal:Nevie mi niekto poradit??
stale ale ze stale sa mi kruti vrtula pri chladici musim odpajat baterku jak nejaky ciciak ....vdaka
este dodam poslo mi tesnenie pod hlavou a praskla aj nieaka hadicka ked odstavim auto tak vyteka voda s spolujazdovej strane moze to mat nieco spolocne?? ked mi vie niekto poradit vdaka ak nie tak liter benzinu a podpalim a natocim ma kameru a budem zaradany do kategorie LES DEBILES... :humping: :humping:
VB X20DTH
-
iurai