Opel Astra H 2008 Autoradio CD30

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Stano
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 01 Júl 2007, 18:23
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Opel Astra H 2008 Autoradio CD30

Príspevok od používateľa Stano »

Ahojte,
mam SK kupovanu astru H 2008 s radiom CD30 /nie tym oblym ale tym s hranou v strede bez sipkovej ruzice, ma len sipku dolava a doprava/ k nemu automaticku klimatizaciu a multifunkcny volant. Nedokazem a nenasiel som ani v ziadnom manualy co som k autu dostal najst ako prepnut na palubnom PC na aktualnu spotrebu a dojazd. Pod BC mam len priemernu spotrebu za jazdu, kolko sa minulo nafty , priemernu rychlost a KM za trasu a timestoper. V zakladnom Main Displeji mam len datum, cas, vonkajsiu teplotu a veci ohladom radia. V knizke displej zobrazuje na obrazkoch aj aktualnu spotrebu alebo dojazd. Je mozne zeby astry predavane v 2008 na Slovensku danu ponuku v palubnom PC nemaly, potom ale nachapen naco je mi napr. informacia o minutej nafte za trasu???
dakujem
langdon2
Admin - Opelclub VIP člen
Admin - Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa langdon2 »

Mozem ti skusit zmenit index kod.... ak chces,tak mi zavolaj vo stvrtok.
Naposledy upravil/-a langdon2 v 16 Jan 2013, 14:09, upravené celkom 1 krát.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Stano
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 01 Júl 2007, 18:23
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Stano »

Ahoj ak sa da v piatok nakolkovo stvrtok som na sluzobke v AT. Prosimta na zmenu index kodu netreba carpass? Ja mam sice SK servisnu knizku a manualy /servisna historia preverena cez jednotlive servisy/ ale k tomuto oplu som carpass nedostal cize ani kod od radia. Kedze je atuto kupovane v SK, da sa to vyziadat od opla nakolko povodny majitel to pravdepodobne stratil? /auto bolo firemne vozidlo odpredane do bazaru/. Je mozna zmena index kodu aj bez udajov z carpassu?
dakujem
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"