Umí to udělat i mechoši v servisu. jak nevím, ale v diag nastaví regeneraci a nechají běžet motor či co. Já se zrovna dnes divil, že mi po 60.000 poprvé bliká kontrolka žhavení a volal jsem servisákovi. On mě upozornil, že jsem u něj dlouho nebyl, jinak bych to vůbez nezaregistroval.Jeff napísal:Zdravím Ta a je to v pohode? Pred 5 dnami som kupil Vectru C 1.9 cdti a zacala mi svietit kontrolka a bol som na diagnostike a tam mi povedali ze je treba ta regenaracia, ale bohuzial nemal som tu moznost to dostat niekam kde viem ist vkuse nad 2000 otacok a nad 50 Km za hodinu, existuje aj ina moznost? alebo dat to odstranit, ako kde cca co to stoji? Diky za radu.Denbike napísal:Treba ho dať odtraniť a bude pokoj dal som ho preč a je dobre bez neho.
Jinak kamarád má TOYOTu a jednou se mnou natankoval u TESCO. Každých cca 10km regeneroval a ten hulán za námi, až jsem se bál. Vyjeli jsme nádrž (spotřeba stoupla o 2l/100km), natankovali premium od AGIP a od té doby nic. V servisu mu řekli, že byla špatná nafta.