Metalicka vs nemetalicka farba
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Júl 2010, 13:43
- Auto: Vectra C
Metalicka vs nemetalicka farba
Je pravda ze nemetalicka (biela) farba je menej odolna (maksia) ako hocijaka ina metalicka ?
Opel Vectra C benzin 2.2 direct Z22YH
-
- Bronzový užívateľ
-
- Bronzový užívateľ
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Apr 2011, 09:30
- Auto: Antara
ako som pisal, je to uplne jedno, tuto unas sa skusala nova farba a opadavala snad aj po muchach - metaliza... potom ju upravili, teraz drzi ako ine odtiene...
takze je to uplne jedno, co farba to original
ale na 100% plati ze metaliza je odolnejsia proti slnku, po rokoch nebude taka "prasiva" ako obyc. farba bez metalizy
takze je to uplne jedno, co farba to original
ale na 100% plati ze metaliza je odolnejsia proti slnku, po rokoch nebude taka "prasiva" ako obyc. farba bez metalizy
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat)
- palix
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Má tmavomodrú nemetalickú farbu a je to hrôza-des. Na tom vidieť aj jemné škrabnutie nechtom. Stačí pretrieť TW Safe-Cut a je to na chvíľu preč - kým nepríde ďalší škrabanec. Ale za tých pár rokov, čo auto mám to už tak neriešim.
Ďalšie moje auto bude mať metalízu, aj keby traktory z neba padali
Túto vlastnosť majú zrejme všetky nemetalické laky - nie len tie od Opla.
A len tak mimochodom - Opel nevie (alebo v čase Astry G nevedel) robiť čierne plasty. Také vyblednuté ich nemá asi žiadna iná značka. Aj stará Felícia má lepšie čierne plasty ako Opel a to som kupoval novú Astru. Treba sa o to starať, aby to vyzeralo pekne.
= ďalšie auto bude mať čo najmenej čiernych doplnkov
Ďalšie moje auto bude mať metalízu, aj keby traktory z neba padali
Túto vlastnosť majú zrejme všetky nemetalické laky - nie len tie od Opla.
A len tak mimochodom - Opel nevie (alebo v čase Astry G nevedel) robiť čierne plasty. Také vyblednuté ich nemá asi žiadna iná značka. Aj stará Felícia má lepšie čierne plasty ako Opel a to som kupoval novú Astru. Treba sa o to starať, aby to vyzeralo pekne.
= ďalšie auto bude mať čo najmenej čiernych doplnkov
Opel Astra G, r.v. 2007
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Kontaktovať používateľa:
No na Bčkovej Corse to vybledlo za chvíľočku. Mohol som to namoriť/naimpregnovať hocičím a stačil jeden dážď alebo pár dní na slnku a už to bolo bledé...kamarát to neriešil a mal ich neskutočne "suché". Ja som to sem tam nastriekal a oživil.
Inak narazníky boli ok, išlo len o lemy blatníkov. Tiež to robilo aj na Frontere. Tiež to už mohli spraviť z toho plastu, čo nárazníky.
Inak narazníky boli ok, išlo len o lemy blatníkov. Tiež to robilo aj na Frontere. Tiež to už mohli spraviť z toho plastu, čo nárazníky.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
metaliza je ale drahsia i ked odolnejsia ako nemetalicka ale sak raz za cas to prelestis a ides za co metalizu ked suchnes asi nezalestis ako obycajnu farbu..... je to podla mna jedno obe su pracne zalezi aka pravadzka ich caka
co ide o plasty tak to by som vam vedel rozpravat.... som skusal asi uz vsetko ale to je uplne jedno aj tak je to nakoniec blede
co ide o plasty tak to by som vam vedel rozpravat.... som skusal asi uz vsetko ale to je uplne jedno aj tak je to nakoniec blede
plus plus korea :D
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
S nemetalickými veľmi skúsenosť nemám, no z metalických zatiaľ asi najlepšia bola strieborná na G-čku. Bola tvrdšia ako čiernu čo mám na J a hľavne na striebornej keď sa umyla nebolo tak vidieť škrabance. Oveľa horšie sú tmavšie metalické. Mama má tmavomodrú metalízu a každý jeden škrabanec svieti na bielo, to isté očakávam i na čiernej. Je krásna a elegantná, no dovtedy kým si ju v meste nepodajú ohľaduplný vedľaparkujúci dverami.
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL