nestartuje za tepla
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
dany950
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Nov 2010, 17:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nestartuje za tepla
zdravim.
mam opel astru g 1.4 benzin ,66kw r.v.2003
za studena ziadny problem auto nastartuje okamzite
ale ked je motor zohriaty a chcem nastartovat musim tocit cca10-12sec.aby auto chytilo ,ked chyti zaroven sa rozsvieti kontrolka imobilizeru,no motor ide v pohode.ked auto startujem za studena kontrolka imob.zhasne.
co to moze byt .
dakujem za radu
mam opel astru g 1.4 benzin ,66kw r.v.2003
za studena ziadny problem auto nastartuje okamzite
ale ked je motor zohriaty a chcem nastartovat musim tocit cca10-12sec.aby auto chytilo ,ked chyti zaroven sa rozsvieti kontrolka imobilizeru,no motor ide v pohode.ked auto startujem za studena kontrolka imob.zhasne.
co to moze byt .
dakujem za radu
- Respo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Aug 2009, 23:56
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte tak mám taký problém ... za studena naštartuje úplne bez akého kolvek zaváhania . Ale za tepla teda tak že som prešiel dajme tomu 20km vypol motor 2min som vybavil čo bolo treba sadol do auta tak prvý krát točí do nekonečna ( ale ja to držím max 5sec ) vypnem nechám dotočiť štartér a potom znova začnem štartovať a za cca 5 otáčok sa motor horko tažko naštartuje stým že otáčky nevystrelia hneď na 1100 ale pomaly sa dvihnú na cca 900ot.
ak ale nechám auto stáť dlhšie bezproblémov naštartuje...
Pri studenom motore keď naštartujem tak cca po 5 až 10sec počujem cvaknutie zrejme relátka . Pri teplom motore keď naštartujem také niečo nepočujem
Ešte poviem že ma hnevá sem tam trhanie ale nieje to nič silné
( Astra g z14xe 2003 , škrtiaca klapka čistená , benzín kvalitný , chybové kódy žiadne , EGR zaslepené a odprogramované origo v OPEL )
ak ale nechám auto stáť dlhšie bezproblémov naštartuje...
Pri studenom motore keď naštartujem tak cca po 5 až 10sec počujem cvaknutie zrejme relátka . Pri teplom motore keď naštartujem také niečo nepočujem
Ešte poviem že ma hnevá sem tam trhanie ale nieje to nič silné
( Astra g z14xe 2003 , škrtiaca klapka čistená , benzín kvalitný , chybové kódy žiadne , EGR zaslepené a odprogramované origo v OPEL )
mám OPEL
-
iurai
-
iurai
- Respo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Aug 2009, 23:56
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
live data som sledoval a všetko bolo OK ale počas jazdy ... čidlo teploty vody už mám len som ho stále nevymenil lebo podla všetkého mi vytešie dosť chladiacej nakolko je to pod termostatom a nemal som prisebe žiadnu kvapalinu :/
EDIT: nakoniec to všetko sposobovalo EGR ... zaslepené a odprogramované a všetko ide ako hodinky ...
EDIT: nakoniec to všetko sposobovalo EGR ... zaslepené a odprogramované a všetko ide ako hodinky ...
mám OPEL