X20DTH Vectra B Nitra
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Dec 2009, 16:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
X20DTH Vectra B Nitra
Prosim Nitru a blizke okolie o pomoc(...
Potrebujem z Vasho auta odskusat solenoid resp. EGR ,cim by som vylucil prvotne chyby...hlasi chybu P0400 a svieti diagnostika motora,netaha do 2200ot...potom sa rozbehne,potom to pada striedavo do nudzaku pri ubrati plynu...pri rozbehnuti zase prestane na chvilu svietit ...a pod.Cital som temy s touto tematikou...no nemam ani ten merac na podtlak a ani skusenosti...tak prosim o pomoc...zase!(
Potrebujem z Vasho auta odskusat solenoid resp. EGR ,cim by som vylucil prvotne chyby...hlasi chybu P0400 a svieti diagnostika motora,netaha do 2200ot...potom sa rozbehne,potom to pada striedavo do nudzaku pri ubrati plynu...pri rozbehnuti zase prestane na chvilu svietit ...a pod.Cital som temy s touto tematikou...no nemam ani ten merac na podtlak a ani skusenosti...tak prosim o pomoc...zase!(
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
treba premerať podtlakovú sústavu
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Apr 2011, 09:30
- Auto: Antara
poradim to co som riesil ja..
skontroluj podtlakovy obvod, cely
ak je v hadickach olej, preplachni ich tech benzinom (lekarska striekacka je na to idealna) a skontroluj tesnost jednotlivych komponentov (ovladanie turba, egr, klapiek, haciky kolienka) tak ze nasajes vzduch a nesmie to stratit podtlak (mozes aj ustami alebo pomoze striekacka)
mozes taktiez prehodit selenoidy medzi sebou, ten na virive klapky je najmenej potrebny
ja som mal prasknuty podtlakovy ovladac virivych klapiek - tadial sa mi stracal podtlak
skontroluj podtlakovy obvod, cely
ak je v hadickach olej, preplachni ich tech benzinom (lekarska striekacka je na to idealna) a skontroluj tesnost jednotlivych komponentov (ovladanie turba, egr, klapiek, haciky kolienka) tak ze nasajes vzduch a nesmie to stratit podtlak (mozes aj ustami alebo pomoze striekacka)
mozes taktiez prehodit selenoidy medzi sebou, ten na virive klapky je najmenej potrebny
ja som mal prasknuty podtlakovy ovladac virivych klapiek - tadial sa mi stracal podtlak
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat)
- texno_lover
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Mar 2010, 14:00
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Dec 2009, 16:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
takze auto uz beha...),zase sice bez vykonu( ale aspon ide...bol vadny ERG ventil,zevraj aj katalizator pripchaty..takze sa mu trochu pomohlo a aj snimac tlaku bol v cudu.....moze mat aj ten snimac nejaku vyraznu funkciu co sa tyka dynamiky auta??Pripominam ,ze mam 19 sek z 0 na 100( ale teda diagnostika neukazuje ziadne vady...akurat pri vyssich otackach vyssi tlak motora...
- texno_lover
- Strieborný užívateľ
- texno_lover
- Strieborný užívateľ
prečítaj si tieto 4 strany čo sú tam ak si este nečítal , možno že ti to pomôže
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=20714
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=20714
Opel Vectra B caravan , 2.0 Dti , 1997