hladina oleja-palubak
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 14:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
hladina oleja-palubak
Caute pani,
potreboval by som poradit s problemom...na palubnom PC mi vyskakuje hlasenie "Oelstand prufen",znamena to podla mna skontrolujte hladinu oleja...ale ked si skontrolujem hladinu,tak je presne medzi min. a max.Neviem teda ci to spravne meriam?Nameriavam to po 15 min.jazdy a este pred tym ho necham stiect samozrejme cca 25-30 min,takze vlastne ho meriam po 45min.od nastartovania.Podla vas ho meriam spravne alebo ho mam radsej merat uplne za studena alebo mam dlhsie cakat od vypnutia motora??V com by mohol byt moj problem,nejaky snimac tlaku,ci hladiny oleja??
potreboval by som poradit s problemom...na palubnom PC mi vyskakuje hlasenie "Oelstand prufen",znamena to podla mna skontrolujte hladinu oleja...ale ked si skontrolujem hladinu,tak je presne medzi min. a max.Neviem teda ci to spravne meriam?Nameriavam to po 15 min.jazdy a este pred tym ho necham stiect samozrejme cca 25-30 min,takze vlastne ho meriam po 45min.od nastartovania.Podla vas ho meriam spravne alebo ho mam radsej merat uplne za studena alebo mam dlhsie cakat od vypnutia motora??V com by mohol byt moj problem,nejaky snimac tlaku,ci hladiny oleja??
- janoorech
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Júl 2008, 08:24
mne tiež píše oestand prufeng, hlavne ked sa mi auto rozkolíše....
vždy prekontrolujem hladinu oleja toť vše.ináč to neriešim
vždy prekontrolujem hladinu oleja toť vše.ináč to neriešim
OPEL VECTRA 2.5 V6 LPG 125kW, Vauxhall VECTRA 1.8 LS ex, PEUGEOT 309 1.9 GTi ex, Peugeot 309 1.6 injection ex,
moje "bokovky":http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... user=48282
moje "bokovky":http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... user=48282
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Máj 2012, 22:22
Re: hladina oleja-palubak
ked mas dost oleja a ti to pise treba si napojit auto na pc a nastavit novu vymenu oleja vecsina riadiacich jednotiek to potrebuje aj ja mam opel 2,0 a mi to pisalo po vymene oleja a ten technik mi to nevynuloval. tak som musel ist z autom na pc a museli mi to opravit potom uz bol pokoj.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Re: hladina oleja-palubak
na čom Ti nuloval cez PC? resp. na akom aute?stano1 napísal:ked mas dost oleja a ti to pise treba si napojit auto na pc a nastavit novu vymenu oleja vecsina riadiacich jednotiek to potrebuje aj ja mam opel 2,0 a mi to pisalo po vymene oleja a ten technik mi to nevynuloval. tak som musel ist z autom na pc a museli mi to opravit potom uz bol pokoj.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
este si sa mohol opytat na stranke http://www.recepty.sk, tak tiez pouzivaju slovo olejPetos napísal:Ja sa spýtam trošku od veci ale nechcem zbytočne vytvárať novú tému. Mam motor 2.0dti a mam tam najazdené okolo 250 000km používam stále plnú syntetiku, nestane sa nič s motorom ak pri ďalšej výmene naleje polosyntetiku? Počul že vraj to v pohode možem urobť keď má už motor toľko najazdené.