takto neako som robil cez vianocne sviatky aj cez den volna co som mal som musel ist robit lebo potrebovaliondro_x napísal:je mi luto braaacho.Ale som na tom horsie.Uz asi piaty tyzden robim po 6 dni v tyzdni.Vela ludi bolo na dovolenkach.Ale touto nedelou sa to zle obdobie dufam konci.Musim pozriet rozpis.
Volant
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
ondro_x
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Sep 2006, 23:33
To neznasam asi najviac ked mam den volna a zavolaju mi ze aby som prisiel do roboty.Ale zabezpecil som si nove cislo.Takze to kt. maju v robote vypinam.
astra G, 1.6/16V, 74kw, 5dv, 1999 7x16 205/50 R16
www.ondrox.salem.sk
www.ondrox.salem.sk
-
ondro_x
- Strieborný užívateľ

Budem potrebovat k sportovemu volantu aj TUV certyfikat?
www.ondrox.salem.sk
www.ondrox.salem.sk
-
iurai
aky odpor namiesto airbagu ?
aky odpor zabezpeci, ze nezacne svietit ta kontrolka ABG ?
ondro_x, pripadne to mozes zmerat ?
Co sa tyka certifikatu, neviem ako je to v SR, ale certifikat nie je na skodu, ak by mal mat niekto neprijemne otazky.
Treba si za to priplatit ?
ondro_x, pripadne to mozes zmerat ?
Co sa tyka certifikatu, neviem ako je to v SR, ale certifikat nie je na skodu, ak by mal mat niekto neprijemne otazky.
Treba si za to priplatit ?
-
ondro_x
- Strieborný užívateľ

No pytam sa prave preto lebo dnes rano mi dosiel volant ale iba volant.Teda vlastne tam boli este pribalene predlzovacie kabliky na klakson a maly imbusacik.Volant mi dosiel z Anglicka a tam si velmi na taketo veci nepotrpia.Takze preto tato otazka.brhy napísal:nevymyslaj furt ten ti dojde aj s volantom to neni ziaden victor ci noname to je momo to je troska ina znackaondro_x napísal:Budem potrebovat k sportovemu volantu aj TUV certyfikat?
www.ondrox.salem.sk
www.ondrox.salem.sk
- brhy
- Strieborný užívateľ

a to si prosim ta odkial objednaval ??? Ze Anglicko ???????????ondro_x napísal:No pytam sa prave preto lebo dnes rano mi dosiel volant ale iba volant.Teda vlastne tam boli este pribalene predlzovacie kabliky na klakson a maly imbusacik.Volant mi dosiel z Anglicka a tam si velmi na taketo veci nepotrpia.Takze preto tato otazka.brhy napísal:nevymyslaj furt ten ti dojde aj s volantom to neni ziaden victor ci noname to je momo to je troska ina znackaondro_x napísal:Budem potrebovat k sportovemu volantu aj TUV certyfikat?
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
ondro_x
- Strieborný užívateľ

No ved ebay.ie.Volant ma vysiel na 150 eur.Na slovensku stoji okolo 8000 Sk,-brhy napísal:a to si prosim ta odkial objednaval ??? Ze Anglicko ???????????ondro_x napísal:No pytam sa prave preto lebo dnes rano mi dosiel volant ale iba volant.Teda vlastne tam boli este pribalene predlzovacie kabliky na klakson a maly imbusacik.Volant mi dosiel z Anglicka a tam si velmi na taketo veci nepotrpia.Takze preto tato otazka.brhy napísal: nevymyslaj furt ten ti dojde aj s volantom to neni ziaden victor ci noname to je momo to je troska ina znacka
www.ondrox.salem.sk
www.ondrox.salem.sk
-
ondro_x
- Strieborný užívateľ

Este raz ta otazka.Nema niekto nejake skusenosti?Treba ten papier nazyvany TUV certifikat?
www.ondrox.salem.sk
www.ondrox.salem.sk
- brhy
- Strieborný užívateľ

netreba ser na nich aj tak ti nato nic nepovedia a ked hej tak povedz ze si to tak kupil a videl to aj policajt co robil prepis a nic nato nepovedal a mozu ti uz vies co ....ondro_x napísal:Este raz ta otazka.Nema niekto nejake skusenosti?Treba ten papier nazyvany TUV certifikat?
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
tunco1
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2012, 15:50
prasknutý gumový cuplík na klakson
Aj mne,klasicky ako sa u astier stáva praskol cuplík na klaksón na volante. Hľadal som tipy a návody, ako by to bolo možné zachrániť,ale nič som nenašiel. Jediná alternatíva výmena airbagu (cca 50 €) . Našiel som radu skúsiť čierny silikón, síce gombík už nebude taký ako predtým,ale aspon to nebude tak škaredo trčať ta guma popraskaná, máte s tým niekto skúsenosti?
-
baschor
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2009, 06:44
Mám tiež prasknutý kryt airbagu na volante. To je bolesť astier G. Zohnal som toto:
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3312608
S poštovným to vyšlo do 44,-€. Teraz ma čaká výmena. Má niekto skúsenosti s montážou - demontážou? Viem len, že treba odpojiť baterku, aby nedošlo k aktivácii airbagu.?
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3312608
S poštovným to vyšlo do 44,-€. Teraz ma čaká výmena. Má niekto skúsenosti s montážou - demontážou? Viem len, že treba odpojiť baterku, aby nedošlo k aktivácii airbagu.?
Opel Astra Caravan G X20DTL
-
xaviersa
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
Odpojíš baterku, počkáš pár min. nech sa vybije kondenzátor, povolíš dve skrutky vzadu na volante, povytiahneš jemne airbag, odpojíš ho+klaksón. Potom to opačným spôsobom poskladáš. Práca na 5min, teda ak máš správne náradie 
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL