Interval regenerácie DPF filtrov s motmi Z17DTx a A17DTx

Moderátori: franticek6, buci_vectra

Imko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 24 Feb 2012, 21:32
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Interval regenerácie DPF filtrov s motmi Z17DTx a A17DTx

Príspevok od používateľa Imko »

Opláci !
Ako je to u Vás s intervalom regenerácií filtra pevných častíc s motormi
Z17DTx a A17DTx ?

Ak má niekto problém s častým vypaľovaním filtra, čo myslím , že má veľa vlastníkov týchto motorov ,pozrite si vlákno na českom fóre https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =33&t=4110" onclick="window.open(this.href);return false;
a pomôžte pri riešení problému častého vypaľovania filtrov. Stačí keď budete zasielať svoje žiadosti resp. problémy na zákaznícku linku info@opel.cz resp. info@opel.sk.
Pomôžete tak sebe aj ostatným.
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Imko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 24 Feb 2012, 21:32
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Imko »

Myslím, že máš nemiestne poznámky.
S pamäťou som na tom veľmi dobre. Vzhľadom k tomu, že problém s častým vypaľovaním filtrov DPF majú viacerí vlastníci motorov A17DTx upozornil som oplákov, že na vyriešenie tohoto neduhu je potrebná súčinnosť viacerých ľudí s podobným problémom. Upozornil som na to , pretože si myslím, že veľa ľudí sa len hnevá na časté vypaľovanie filtra a nič s tým nerobí.
Niekto si možno všimne , že sa niečo deje len keď ho na niečo vyzve počítač, napr. na skorú výmenu oleja (dôsledok častého vypaľovania filtra). Len spoločne dosiahneme zjednanie nápravy napr. úpravou programu riadiacej jednotky. Ja som s filtrom do zmeny riadiacej jednotky ( v r. 2010), na ktorú ma pozval Opel nemal žiadny problém. Takže musí existovať SW, ktorý nerobí problémy a zabezpečuje vypaľovanie filtra po dlhších trasách.
A to vlákno som uviedol pre tých, ktorí o ňom ešte nevedia.
Dočítajú sa tam zaujímavé veci.
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Ja som to vlákno zas uviedol preto, že otváraš duplicitnú tému s duplicitnými informáciami, tak reku či si pamätáš, čo si tu už v inom vlákne písal.
Moja poznámka bola navýsosť vecná. Ja som tu niečo ako šéfupratovačka, tak sa to snaž pre budúcnosť rešpektovať. :!:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - MOTOR/PREVODOVKA"