Astra H (1,6-77kw) - dlho štartuje
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Andrej8
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2012, 14:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Astra H (1,6-77kw) - dlho štartuje
Zdravím vás Opláci!:) Potrebol by som poradiť s mojou Astričkou:), mám benzínový motor 1,6 77kw rok výroby 2006. Pri štartovaní mám občas problém, motoru dlhšie tvrá kým "chytí". Stáva sa to aj so studeným aj zohriatým motorom. Pri štartovaní vždy počkám kým si čerpadlo natiahne benzín a zhasnú kontrolky. Prvý krát sa mi to stalo asi pred mesiacom a mam pocit, že sa to opakuje čím ďalej častejšie. Inak ide motor ako hodinky, natočených má cca 21 tisíc. Nestetol sa prosím vás niekto s takýmto problémom? Za každé info vám ďakujem!:)
-
Somodi
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Jún 2007, 22:01
- Auto: Astra G
Neviem aky mas motor, ale tipujem ze Z16XEP. Ja ho mam tiez, ale v Astre G a robi mi presne to iste, robi do dokonca od zaciatku ako som ho kupil, proste obcas pri startovani, mozno raz do tyzdna, nezavisle ci je studeny alebo zohriaty motor, to startovanie trva dlhsie ako ma.Vacsinou to startovanie prerusim, lebo mi na prvykrat nenastartuje a nechcem trapit starter, ono sa to vtedy chova, ako ked by nemal benzin, alebo iskru. Potom pri tom druhom pokuse uz ide na prvy sup, ako obvikle. Nikdy som to neriesil, nakolko motor slapal bez problemov a cele sa mi to zdalo ako bug tej riadiacej elektroniky. Mozno nam povolanejsi budu vediet vysvetlit viac k tomuto. Dakujem.
ASTRA G Caravan, Classic, Twinport 1.6, Z16XEP, 2005
INSIGNIA Hatchback, 2.0 CDTI, A20DT, 2012
INSIGNIA Hatchback, 2.0 CDTI, A20DT, 2012