Ake radio vs. Bose sound system
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
nesrandujte tu s tymi kenwood, alpine a becker srackami - to bolo volakedy ked sa chceli zapadny nemcuri odlisit v medvedoch a bmwckach. Do opla je to zbytocne predrazeny kram a za tu cenu veru viac muziky nebude. Radsej normalne radio ku ktoremu netreba prevodnik k ovladaniu za 80€ a usetrenych 300e investovat do tlmenia a reprakov - to bude mat vacsi zmysel ako drahe radio na standardnej zostave.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Skoro mas pravdu, az na par veci, Robo nema standardu zostavu, asi ma problem pozhanat origo co tam patri.
A dalsia chybycka krasy nase radia nehraju MP3 aj ked som ho skusal prehovarat proste ma oplulo :roll:
Kto uz dnes napaluje cd, kde je 17 skladieb?
V podstate tvoj vykryk tu znie, kupte si kazetaky pocuvajte Adelu a Sajfu a usetrite 300€
A dalsia chybycka krasy nase radia nehraju MP3 aj ked som ho skusal prehovarat proste ma oplulo :roll:
Kto uz dnes napaluje cd, kde je 17 skladieb?
V podstate tvoj vykryk tu znie, kupte si kazetaky pocuvajte Adelu a Sajfu a usetrite 300€
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
marwi
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
ja len narazam na to ze znackove radio za 400e krmene mp3kami ti je aj tak v aute naprd, a tie radia maju najhorsi pomer cena/kvalita - riesit nejakych par % rozdiel v skresleni ked rozdiel v cenach je nie par % ale ovela viac nema zmysel.
Ja osobne mam v aute radsej oplacke ncdr1100 a changer, viem ze z toho kvalita nepojde ale je mi to jedno lebo ma zaujima original vzhlad a pri mojom chrochtomotore nema zmysel riesit sum, skreslenie alebo mp3
Osobne keby som mal menit povodne nejake kazetove radio tak tam supnem nieco co sa da za par penazi zladit s origo ovladanim na volante aby to voslo do 100e a potom by som zacal riesit vytlmenie auta, urcite by som tam len kvoli zvuku nekupoval radio za 300+€ ved to je vyse desatina ceny takej astry g.
original tovarenske radio zial su generacne pozadu a neda sa od nich cakat zazraky a treba to zohladnit.
Ja osobne mam v aute radsej oplacke ncdr1100 a changer, viem ze z toho kvalita nepojde ale je mi to jedno lebo ma zaujima original vzhlad a pri mojom chrochtomotore nema zmysel riesit sum, skreslenie alebo mp3
Osobne keby som mal menit povodne nejake kazetove radio tak tam supnem nieco co sa da za par penazi zladit s origo ovladanim na volante aby to voslo do 100e a potom by som zacal riesit vytlmenie auta, urcite by som tam len kvoli zvuku nekupoval radio za 300+€ ved to je vyse desatina ceny takej astry g.
original tovarenske radio zial su generacne pozadu a neda sa od nich cakat zazraky a treba to zohladnit.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- Respo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Aug 2009, 23:56
- Kontaktovať používateľa:
je pravda že auto je najhoršie miesto na posluch hudby.
ale už som počul takú aparatúru a za tak pomerne malé peniaze ...
nehovoriac o tom že ak si človek klavitne ale naozaj kvalitne vytlmí auto tak je to velmi pekný posluch aj na seriovej zostave ...
mňa osobne štve jedna vec a tovzhlad rádia v aute
najradšej by som nechal rádio svietiť seriové a niekde skované by som mal to s ktorého by som počúval
podla mna neskutočne dokáže pokaziť vzhlad interieru práve rádio
ale už som počul takú aparatúru a za tak pomerne malé peniaze ...
nehovoriac o tom že ak si človek klavitne ale naozaj kvalitne vytlmí auto tak je to velmi pekný posluch aj na seriovej zostave ...
mňa osobne štve jedna vec a tovzhlad rádia v aute
najradšej by som nechal rádio svietiť seriové a niekde skované by som mal to s ktorého by som počúval
mám OPEL