rozobrate a vycistene bez ujmyTeo napísal:no neviem ci sa to da rozobrat bez ujmy
bol tam poriadny sajrajt :roll:
Moderátori: dulo, buci_vectra

rozobrate a vycistene bez ujmyTeo napísal:no neviem ci sa to da rozobrat bez ujmy

sorry ano presne tak .. vymontoval som ho a vycistilluboš napísal:EGR rozobrat nie . len vymontovat a vyčistit. tak isto aj potrubie a klapky. možeš po spravit aj ked nemaš problém.

No a myslíš sání jako taký, bo přívod na sání od egru? Sání je dělený, takže jde sundat vrchní půlka, nebo celý, ale musí dolu lišta vstřiků, klapka s krokáčem a je na to blbej přístup.langdon2 napísal:Sice mám Astru, ale da sa rozobrat nejako sanie, a vycistit poprípade aj to?Nemyslím tým skrtiacu klapku.
Dakujem

tak to je potom fajn a to sa ti podarilo rozobrat aj samotny ventil?Kat napísal:rozobrate a vycistene bez ujmyTeo napísal:no neviem ci sa to da rozobrat bez ujmy![]()

nie rozobrat len vymontovat a vycistit ... nevyzeral ze by sa dal len tak rozobratTeo napísal:tak to je potom fajn a to sa ti podarilo rozobrat aj samotny ventil?Kat napísal:rozobrate a vycistene bez ujmyTeo napísal:no neviem ci sa to da rozobrat bez ujmy![]()

Kat napísal:sorry ano presne tak .. vymontoval som ho a vycistilluboš napísal:EGR rozobrat nie . len vymontovat a vyčistit. tak isto aj potrubie a klapky. možeš po spravit aj ked nemaš problém.