Alternátor s vakuovou pumpov
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Mirec1478
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Júl 2011, 23:02
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Alternátor s vakuovou pumpov
Zdravím mám problém a prosím o radu Takze s vakuovej pumpy mi po oske alternátora tečie olej do alternátora a potom niekedy počas jazdy mi spadne otačkomer na nulu+rozsvieti sa mi kontrolka baterky a po 10 sekundach zas nabehne a ide normalne opakuje sa to asi tak 20KM problem je aj pri studenom štartovani musim pridať plym na 3-tisíc inač mi nedobija a setko mi stojí na 0 a mam opel vectra b 1.7TD r.v.1996 nevieťe co s tým?
-
Mirec1478
- Nový užívateľ

Dnes som dal objednať gufero + tesniace gumičky pod pumpou + nový regulátor, lebo tie uhlíky mali sotva 0.5 cm tak hneď aj to vymením tak dúfam že to zajtra budú mať najneskôr stredu tak uvidím hádam to pôjde ako má s týmito novými vecami ložiská vyzerajú ok som zvedavý teda či to pomôže
zatiaľ vďaka
-
Mirec1478
- Nový užívateľ

No takže výsledok: dal som si teda objednať kvalitnejšie diely čo som spomínal,, semering, uhlíky, regler + tesniace gumičky na pumpu spolu ma to vyšlo na 49E poskladal a zatiaľ je to úplne 100% takže veľká vďaka El Diablo pomohol si mi super a ušetril minimálne 130E, lebo najlacnejšia alternatíva čo som zohnal bolo že mi dajú zrepasovaný za 170E + môj starý altik ze im dám a za úplne nový pýtali 562E sú to iné palky takže ešte raz vďaka