kurenie
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Miroslav
kurenie
zdravim Vas vsetkych.Mam takuto vec - slabo kuri.Na mojej vebe pred casom drobec tiekol chladic tak som kupil v mototechne taky prasok do vody na utesnenie.Vyzera,ze mi to zas.... radiator. Vedel by mi niekto poradit co je dobre na precistenie? Novy tam dat to je strasne roboty.
-
Miroslav
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
len na okraj...ten prasok je vlastne kov,takze nemyslim,ze ho vytlacis kompresorom, ani octovou vodou...treba kupit druhy radiator a vymenit..necitis v aute pach hriatej vody?kedysi tak smrdeli skodovky hore kopcom,alebo ked sa vliekli v kolonach...ak nie,moze to byt zaneseny radiator z vonku, a tam kompresor pomoze..len bacha,tie lamely su tak tenucke,ze vysokym tlakom vzduchu ich mozes poskodit...ale to je len teoria,lebo sa k tomu radiatoru treba najprv dostat...
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Skus cistic od firmy CRC ja som to nalial nezdriedene do radiatora asi na 24hod a potom prefukol kompresorom a celkom pomohlo. A tiez tam predtym nejaky dobrovolnik nalial utesnovac ktory to cele namiesto zacpal zasral. vymenil som chladic a prepucoval radiator bolo to sice na zeninom Matiye ale to je nepostatne lebo vsetky auta maju princip kurenia rovnaky, az na nezavisle kurenia
-
F-E-A-R666
- Teo
- Strieborný užívateľ

a ake mas webasto ? alebo ine ? ovladac k vebastu cca 200Eur 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
Vectra standard od vyroby je bez ovladania. pisal som tu o tom niekedy v 2007-om, pohladajF-E-A-R666 napísal:Cawte oplaci mam jednu otazku mam na mojej vektruse nezavisle kurenie ale nemam ovladanie viete mi poradit ci sa da zohnat daka nahrada ovladaca alebo ako by som zohnal druhe. vopred dakujem.
-
iurai
Re: kurenie
naozaj je to strasne roboty ? skrinu kurenia nemusis vyberat. je tam krytMiroslav napísal:zdravim Vas vsetkych.Mam takuto vec - slabo kuri.Na mojej vebe pred casom drobec tiekol chladic tak som kupil v mototechne taky prasok do vody na utesnenie.Vyzera,ze mi to zas.... radiator. Vedel by mi niekto poradit co je dobre na precistenie? Novy tam dat to je strasne roboty.
- Teo
- Strieborný užívateľ

s tym krytom je to pravda 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk