vectra 100 b 1.6 16v problem s motorom
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
1mihal1
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Máj 2012, 21:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vectra 100 b 1.6 16v problem s motorom
Zdravim,v aute mam motor XE16XEL r 99 najazdenych 175 tisic,problem za studena ide,za tepla pri zošlapnuti akoby na tri valce ale,ked je auto na slnku (asi je v motorovom priestore teplo) moze byz aj chlad. kvap. studena aj tak nema vykon a trasie uz za studena inak začne až pri cca 80tich stupnoch.menil som sviečky,filtre,naplne.egr zaslepene,nadrž čista,aditivum v benzine ani vyplach pred vymenou oleja nepomohol,podobnych tem som precital vela,ale spoločne mali iba trasenie pri akceleracii PRETO zakladam novu temu.kamarat tvrdi ze su to ventili,odbornik na diag. to zavrhol a zvaluje to na ind. rampu a lambda sondu,ja som z toho ztrateny a myslim ze aj vstreky mozu hrat nejaku rolu alebo teplotne cidlo ak riadi zmes ked sa nemylim.kontrolku diag. zapne az par km po začati jazdy niekedy vypne,olej a vodu nezere len vela benzinu asi 13L/100km a z vyfuku ide smrad ak začne šklbat prosim o radu alebo cloveka ktory do toho vidi,alebo ma takuto indukčnu rampu ktoru by som len vyskušal na mojom aute aj zaplatim :arrow: :?:
xrace@centrum.sk 0902612424 za rady dik