Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Kludne mozme tade daco este spachat...Ale Sypka to uz nebude....Sorry, za veceru pre dvoch uz nemienim dat 26€ :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Ja navrhujem spravit u teba grilovacku.. Vstupne: kilo masa a flasa...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Insignia 2,0Cdti
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual Srsen - Opel Corsa A 1,2 Krumplik - Opel Corsa B 1,2 Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
no preco nie sak zahrada velka spravime opijas party
len asi by sme museli nakupit nejaky chlast lebo u mna uz toho neni vela teda nie pre tolkych
no vsetko by zalezalo na okolnostiach no nebranim sa tej moznosti
Pár krát som na tom ranči bol, je tam fajn a klud, aj ked to už je pár rokov snád sa nezhoršili.
A navyše to nemám ani velmi daleko tak by som sa snad aj mohol ukázať.
to by som skor odporucal salas cabaj jak sedlo je to tam pekne len neviem jak ste natom z autami ak ste moc nisko budete posledny kto tam pride a jedla onicom len tolko.aspom podla mna :roll: