Bukelo, našiel som ďalšiu prístrojovku z roku 96 čiže je ešte lánková a má otáčkomer....čiže dodržané, že budem meniť lanko, lanko
ale číselko, má mierne odlišné... je tam W=1134 a ja mám W=1150 čo až taký rozdiel nie je ako tie ostatné, čo som mal doteraz....
Inak mne teraz ukazuje cca 10km viac, niekedy aj takmer 20km/h. Možno by som to práve týmto upravil inak nechápem, prečo mi ukazuje viac ako idem ale to už je druhá vec :/
Výmena volantu a prístrojovky - Corsa B
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Ja len ak by niekto pozeral tému, tak ako to vlastne dopadlo, napíšem aj sem:
Menil som teda budíky za tie, ktoré majú otáčkomer.
Pekne ukazuje aj kontrolku rezervy paliva a ručička je stabilizovaná, nebehá ako šialená.
Rýchlosť ukazuje rovnako ako predchádzajúce budíky, skúšal som to pomerať na radaroch v obciach, takže by som povedal, že je tam neviditeľná odlišnosť ak vôbec nejaká je...Odporúčam výmenu, ak máte bez RPM
Menil som teda budíky za tie, ktoré majú otáčkomer.
Pekne ukazuje aj kontrolku rezervy paliva a ručička je stabilizovaná, nebehá ako šialená.
Rýchlosť ukazuje rovnako ako predchádzajúce budíky, skúšal som to pomerať na radaroch v obciach, takže by som povedal, že je tam neviditeľná odlišnosť ak vôbec nejaká je...Odporúčam výmenu, ak máte bez RPM