Zdravím Vás
Máte někdo zkušenosti s výměnou motorového oleje u 1.9 CDTI 110 kW 2007. Dle mě to je jednoduchá záležitost, než aby to šlo do servisu, ale v manulále píší, že potřebuješ kleště na olejový filtr a taky nějaký klíč se stahovacím pásem. Je to opravdu potřeba, nebo si šikovný chlapík poradí jinak ? Nevím, ještě jsem to nedělal, nevím jaký je tam k tomu fitru přístup. Tak se chci zeptat jestli to někdo z Vás už prováděl a pokud ano, jake jsou zkušenosti. Díky moc[/img]
Výměna oleje Vectra 1.9 CDTI
Moderátori: dulo, buci_vectra
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Potrebujes k tomu len velky kluc, neviem teraz presne cislo.
Meni sa len vlozka. Akurat treba niecim prikryt (igelitom) pletenec na vyfuku, lebo vypustaci otvor je rovno nad nim.
Meni sa len vlozka. Akurat treba niecim prikryt (igelitom) pletenec na vyfuku, lebo vypustaci otvor je rovno nad nim.
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
Obal olej. filtra je z plastu, tak s citom a prístup zospodu, najlepšie sa robí na jame, či na zdviháku. Na povolenie je treba kľuč, sa mi vidí, že 32
a pozor na vypúšťaciu skrutku na vani - veľká skrutka s malou hlavicou.
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan