Tesnenie na klimu-ake?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
marosko031
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Sep 2011, 19:58
- Auto: Vectra B
Tesnenie na klimu-ake?
Ahojte,potreboval by som radu.Mal som odmotovane trubky na klimu,a ako byva zvykom ked si clovek nieco poriadne nepoznaci,nezapameta,odlozi na blbe miesto,zabodol som ci ide nejake tesnenie medzi klimove trubky a klimovy kompresor.Ak ano poradte co tam mam dat,pripadne pod akym cislom dielu to objednat..dakujem
A prečo tému pcháš do elektra?
Presunuté.
Mod.
A prečo tému pcháš do elektra?
Presunuté.
Mod.
Opel Vectra B facelift,1.6 16V LPG
-
marosko031
- Pravidelný užívateľ

Sorry....no vies co,mas pravdu,nasiel som ich,ked si mi to opisal tak som si spomenul ze som videl nieco take sa valat zavesene na klinci..:-)len to gumove tesnenie je uz dost k.o.,a ked som sa minule pytal v autodieloch na toto tak mi vraveli ze objednavaju len kompletnu sadu,ale musim opisat presny typ klimoveho kompresora.Nevie niekto poradit kde by som objednal iba tie konkretne tesnenia?dakujem
-
marosko031
- Pravidelný užívateľ

Ahoj,tak po tyzdni umorneho hladania po autodieloch som tie podlozky konecne zohnal.Nikde ich vsak nevedeli objednat,sice jeden vedel zohnat celu sadu za cca10 eur(celkom prijatelne),a objednat vedel tiez aj konkretne podlozky(ale KUS stal tiez samostatne 10 eur !!!).Tak nakoniec som ich zohnal v obchode ktory sa priamo specializuje na klimatizaciu,za cenu 80 centov kus.Tak uz klimujem..:-)
-
marosko031
- Pravidelný užívateľ