![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
moved by admin
Moderátor: dulo
Beata Blahova napísal:Ahojte,kupila som si Insigniu,ak je tu niekto,kto uz ma davno takuto krasku,prosim,ak budete vediet cokolvek,s cim by ste mohli poradit,budem rada.Je dovezena z Belgicka,este ju nemam prepisanu a tak neviem o nej nic,lebo je u znameho v servise,kde mi ju pretukavaju,ale aj tak by som bola rada,ak by sa niekto z Vas podelit o nejake skusenosti,pripadne rady.Doma mam starsiu Astricku a bola som nadmieru spokojna,a tak som ostala verna nemcom.Ake zabezpecovacie zariadenie doporucujete,druh oleja,pripadne vychytavky ohladom dizajnu.Som baba,takze vopred Vam vsetkym "oplakom" DAKUJEM
moved by admin
Ahoj, vyuzijem tuto temu a spytam sa Ta, viezol si sa na tej spominane Insignii ? Zaujima ma ako sa jazdi na tej kravke s motorm 1,8 103kw, kedze do buducna silne uvazujem o tejto motorizacii v Insignii + LPG.frenkyto napísal:
Gratulujem aj ja k autu aj ja som mal ist po jednu insigniu na inzerat dovezenu ale 3 rocne auto 49 tisic km bez servisnej knizky za 12000 eur dovezene sa mi nezdalo nakoniec som dobre urobil stoji tam uz mesiac takze asi nieco v poriadku nebude:-))))
http://opel-insignia.autobazar.eu/18-ed ... 14435.html