nespravne zlozenie zmesi - P0170
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
rastafy
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2010, 16:07
- Auto: Vectra B
nespravne zlozenie zmesi - P0170
Vyblikal som si chybu 0170 Nesprávné složení směsi - směs příliš chudá nebo příliš bohatá. Aspon dufam ze ten kod je na moje auto.
Som trosku lajk,tak by som chcel poradit ako nastavit spravne zlozenie zmesy. Dokazem si to aj sam nejako spravit alebo mi to musia v servise spravit? A kolko by to mohlo cca stat?
Mam vectru B 1.6, 16v
dakujem.
Som trosku lajk,tak by som chcel poradit ako nastavit spravne zlozenie zmesy. Dokazem si to aj sam nejako spravit alebo mi to musia v servise spravit? A kolko by to mohlo cca stat?
Mam vectru B 1.6, 16v
dakujem.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
lamba sonda to nemusi byt nakolko u 1,87cky som mal tuto chybu a bol papa prietokomer vzduchu ale to sa da zistit na diagnostike tak ze lambda nechodi 0,1 az 1,0V ale stoji vtedy je to prietokomer lebo lambda ma svoj vlastny chybovy kod ked je pokazena 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
rastafy
- Pravidelný užívateľ

no moze to byt kludne aj tym vyfukom,lebo predny diel vyfuku mam niekde deravy,ale ci to je pred alebo za lambda sondou to neviem,este som sa neodhodlal vymenit ten diel.
Este taka poznamka. Auto je na LPG a ked idem na LPG tam mi svieti kontrolka motora, akonahle idem na benzine tak mi nic nesvieti. Som pocul ze ta kontrolka casto svieti autam na LPG. A predpokladam ye ta kontrolka mi prave signalizuje tu bohatost zmesy. Tak si myslim ze mozno bohatost na bezin je dobre nastavena a len kvoli LPG to blbne...
Este taka poznamka. Auto je na LPG a ked idem na LPG tam mi svieti kontrolka motora, akonahle idem na benzine tak mi nic nesvieti. Som pocul ze ta kontrolka casto svieti autam na LPG. A predpokladam ye ta kontrolka mi prave signalizuje tu bohatost zmesy. Tak si myslim ze mozno bohatost na bezin je dobre nastavena a len kvoli LPG to blbne...
- tuning-hifi
- Prezidento

- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
ja mam na aute LPG a rozsvieti sa mi len vtedy , ekd je uz velmi nizky tlak a nedokaze dostatocne nakrmit valec.. skor mi to pripada, ze ked ides na LPG tak su nasurovo odpojene vstrekovace a nieje tam ziaden odpor a riadiacka diagnostikuje zly obvod ku vstrekovacom..
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
-
iurai
-
rastafy
- Pravidelný užívateľ

Trosku sa vratim k davnejsej teme. Tomuto problemu som sa uz od vtedy nevenoval. Vyfukova sustava je OK a stale pri chode na LPG svieti kontrolka motora, na benzine OK. Najazdil som uz na tom hadam aj 20000km a vsetko v pohode.
Co by som sa chcel spytaj je, ci pri jazde na LPG ked mi svieti kontrolka ide motor v nudzovom rezime alebo nie. Podla mna nie, lebo ked to porovnam s benzinom ked mi nesvieti kontrolka tak je chod motora ten isty, len spotreba cca o 2l vacsia pri LPG.
Co by som sa chcel spytaj je, ci pri jazde na LPG ked mi svieti kontrolka ide motor v nudzovom rezime alebo nie. Podla mna nie, lebo ked to porovnam s benzinom ked mi nesvieti kontrolka tak je chod motora ten isty, len spotreba cca o 2l vacsia pri LPG.
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Auto ti na nudzovy rezim nejde. Tym, ze jazdis na plyn mas zmes mimo tolerancie a to sa ti snazi povedat lambda, ktoru nikto neosalil.
Predpokladam ze to lpg mas napojene na sanie a nejde priamo do valcov, co zapricinuje velke straty a tym aj vyssiu spotrebu lpg.
Predpokladam ze to lpg mas napojene na sanie a nejde priamo do valcov, co zapricinuje velke straty a tym aj vyssiu spotrebu lpg.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
- Lubec
- Strieborný užívateľ

To znamena, ze pri tvojom systeme lpg nieje riadiaca jednotka napojena na RJ auta a nedava jej hodnoty urcene pre LPG. Doma to sam asi nevymyslis. Je to pravdepodobne stary system, ktory je dobry este tak do felicie.
Popripade si zajdi za niekym kto montuje LPG do aut, ten ti bude vediet poradit.
Popripade si zajdi za niekym kto montuje LPG do aut, ten ti bude vediet poradit.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
iurai
ked zvieti kontrolka motora, tak ide vzdy v nejakom nudzovom rezime, existuju rozlicne ...rastafy napísal:Trosku sa vratim k davnejsej teme. Tomuto problemu som sa uz od vtedy nevenoval. Vyfukova sustava je OK a stale pri chode na LPG svieti kontrolka motora, na benzine OK. Najazdil som uz na tom hadam aj 20000km a vsetko v pohode.
a kedy sa ti kontrolka zasvieti ? hned po starte ?
-
rastafy
- Pravidelný užívateľ

Startujem samozrejme na benzin a po nastartovani nesvieti nic. Ked prepnem na LPG tak asi po 2minutach zacne svietit kontrolka motora,ale keby som znova prepol na benzin tak o chvilku prestane svietit.
No a pri LPG nesvieti stale. Napriklad som si vsimol, ked idem napr. do kopca a podradim a mam vyssie otacky tak prestane svietit,ale po case ked sa vratim cca na 2000otacok tak zacne znova, ale vo vykone nebadat rozdiel a jazdim tak uz asi 25000km.
No a pri LPG nesvieti stale. Napriklad som si vsimol, ked idem napr. do kopca a podradim a mam vyssie otacky tak prestane svietit,ale po case ked sa vratim cca na 2000otacok tak zacne znova, ale vo vykone nebadat rozdiel a jazdim tak uz asi 25000km.
- Lubec
- Strieborný užívateľ

Cisto teoreticky na starych systemoch bol regulator tlaku, pokial ho tam mas tak mu skus pridat, alebo ubrat. Alebo si zajdi ako som uz pisal za niekym kto to do aut montuje a bude ti to vediet nastavit na tie spravne hodnoty.
Naposledy upravil/-a Lubec v 13 Feb 2011, 11:40, upravené celkom 1 krát.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
iurai